Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İks Milli Eğitim

İks Milli Eğitim

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
İks Ulusal Eğitim girişi
İks Milli Eğitim hakkında data
İks Millî Eğitim Bakanlığı

İKS Nedir?

İlköğretim Kurumları Standartları (İKS) bu kurumlarca bahşedilen eğitim öğretim hizmetlerinin mevcut durumu hakkında kendilerini değerlendirebilmeleri ve mektep gelişim çalışmalarına kullanılmak üzere bir esas oluşturabilmek nedeniyle hazırlanmıştır İKS, okulda çocuğa yönelik sunulan her türlü hizmete ilişkin verilerin Millî Eğitim Bakanlığına tabi bütün ilköğretim okulları ile ilçe, il ve merkezi düzeyde MEBBİS zarfında eokul destekli bir yazılım aracılığıyla toplanmasını, analiz edilmesini ve değerlendirilmesini sağlayacak bir iç denetim ve öz değer biçme sistemidir İKS, okullarımızın belirlenen alanlardaki mevcut durumlarının saptama edilmesi, olması gereken koşul ile farkın ortaya konulması ve devamında okullarımızın hedeflenen niteliklere ulaştırılması amacıyla okul, ilçe, il ve merkez, düzeyde lüzum duyulan geliştirici faaliyetlere kaynak oluşturabilmesi nedeniyle yapılan bir çalışmadır

İks Milli Eğitim Antre için aşağıdaki linke tıklayınız
http:mebbismebgovtr *

Similar threads

iks ilköğretim kurumları standartları iks İlköğretim nedir iks ilköğretim girişi İks uygulaması ile ögrenci velileri Öğretmenler hakkında not verebilecekler iks Millî Eğitim Bakanlığına alt ilköğretim okulları ile ilçe, il ve merkezi düzeyde, okulda çocuğa yönelik sunulan her türlü hizmete...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
İks İlköğretim Kurumları Standartları nedir İks İlköğretim Kurumları Standartları meb İks İlköğretim Kurumları Standartları modül İlköğretim Kurumları Standartları (İKS); Millî Eğitim Bakanlığına alt ilköğretim okulları ile ilçe, il ve merkezi düzeyde, okulda çocuğa karşın sunulan her türlü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
İks Değerlendirmesi,İks Değerlendirme hakkında veri,İks standartlar,İks bilgilendirme İks Değerlendirme İks; 1 Eğitim Yönetimi 2 ÖğrenmeÖğretim Süreçleri 3 Takviye Hizmetler olarak 3 Standart Alanında toplanmıştır Bu Standart Alanlarının altında 12 standart ve 43 alt standart yer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Pilot Okullar İks, İks Pilot Okullar hakkında bilgi, İks Pilot Okullar Pilot Uygulamanın Amacı; a İlköğretim Kurumu Standartlarının, öz değerleme arabulucu olarak; Anlaşılırlığını, Geçerliğini, Uygulanabilirliğini, Uygunluğunu, Güvenirliğini, b Bilgi birleştirme araçlarının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Milli Eğitim Bakanlığı'na tabi ilköğretim okulları ile ilçe, il ve merkezi düzeyde, okulda çocuğa karşın sunulan her türlü hizmete ilişkin verilerin toplanmasına ve gerekli planlamaların yapılmasına kaynak oluşturacak bir iç teftiş ve öz değer biçme sistemidir İlköğretimde kaliteyi arttırmayı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
858,496Konular
982,168Mesajlar
30,108Kullanıcılar
MudavaSon üye
Üst Alt