Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İks Ne

İks Ne

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
İks Nedir,
İks Ne çağırmak,
İks anlamı,

İlköğretim kurumları standartları uygulaması Nedir İKS Ne

İlköğretim kurumları standartları daha önceki yıllarda pilot sehirlerde uygulaması ve deneme aşaması gerçekleştirilmiştiİks tamamiyle şöyle açıklayabilirizNasıl ki öğretmenler öğrencilere anekdot veriyorlarsa bu İks uygulaması ile ögrenci velileride Öğretmenler hakkında anekdot verebileceklerÖğretmenlere seminerler 16 mart tarihinde başlayan iks uygulaması bu sene yani 2019 yılında sadece okul müdürlerine uygulanacak önümüzdeki yıllar ise bütün mektep öğretmenlerine uygulacaktır

Eğitim dökümanını indirmek için TIKLAYINIZ *

Similar threads

İks Dökümanları,İks Döküman,İlköğretim Standartları dökümanları,İKS İlköğretim Standartları Eğitim Dökümanları,iks 2019,İks ne işe yarar, İks Evrak İlköğretim kurumları standartları daha önceki yıllarda pilot sehirlerde uygulaması ve test aşaması gerçekleştirilmiştiİks bütün olarak şöyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
İlköğretim kurumları standartları nedir İKS İlköğretim Kurumları Standartları'nın kısaca yazılışıdır İlköğretim kurumları standartları daha önceki yıllarda pilot sehirlerde uygulaması ve deneme aşaması gerçekleştirilmiştiİks bütünüyle şöyle açıklayabilirizNasıl fakat öğretmenler öğrencilere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
İks ne demek, İks tanımı İks anlamı İks bütün olarak şöyle açıklayabilirizNasıl oysa öğretmenler öğrencilere anekdot veriyorlarsa bu İks uygulaması ile ögrenci velileride Öğretmenler hakkında not verebilecekler *
Cevaplar
0
Görüntüleme
283
İlköğretim kurumları standartları uygulaması ( İKS ) İlköğretim kurumları standartları daha önceki yıllarda pilot sehirlerde uygulaması ve deneme aşaması gerçekleştirilmiştiİks iyice şöyle açıklanabilirÖğretmenler öğrencilere anekdot veriyorlarsa bu İks uygulaması ile ögrenci velileride...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
İks ne seslenmek, İks tanımı İks anlamı İks tam olarak şöyle açıklayabiliriz Nasıl ancak öğretmenler öğrencilere not veriyorlarsa bu İks uygulaması ile ögrenci velileride Öğretmenler hakkında anekdot verebilecekler *
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt