Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İks Nedir

İks Nedir
0
148

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
İks ne demek,
İks tanımı
İks anlamı

İks tam olarak şoyle acıklayabilirizNasıl ki oğretmenler oğrencilere not veriyorlarsa bu İks uygulaması ile ogrenci velileride Oğretmenler hakkında not verebilecekler

Similar threads

İlkoğretim kurumları standartları uygulaması ( İKS ) İlkoğretim kurumları standartları daha onceki yıllarda pilot sehirlerde uygulaması ve test aşaması gercekleştirilmiştiİks tam olarak şoyle acıklanabilirOğretmenler oğrencilere not veriyorlarsa bu İks uygulaması ile ogrenci velileride...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
İks ne demek, İks tanımı İks anlamı İks bütün olarak şöyle açıklayabilirizNasıl oysa öğretmenler öğrencilere anekdot veriyorlarsa bu İks uygulaması ile ögrenci velileride Öğretmenler hakkında not verebilecekler *
Cevaplar
0
Görüntüleme
283
İks ne seslenmek, İks tanımı İks anlamı İks tam olarak şöyle açıklayabiliriz Nasıl ancak öğretmenler öğrencilere not veriyorlarsa bu İks uygulaması ile ögrenci velileride Öğretmenler hakkında anekdot verebilecekler *
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
İlköğretim kurumları standartları uygulaması ( İKS ) İlköğretim kurumları standartları daha önceki yıllarda pilot sehirlerde uygulaması ve deneme aşaması gerçekleştirilmiştiİks iyice şöyle açıklanabilirÖğretmenler öğrencilere anekdot veriyorlarsa bu İks uygulaması ile ögrenci velileride...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
İks Dökümanları,İks Döküman,İlköğretim Standartları dökümanları,İKS İlköğretim Standartları Eğitim Dökümanları,iks 2019,İks ne işe yarar, İks Evrak İlköğretim kurumları standartları daha önceki yıllarda pilot sehirlerde uygulaması ve test aşaması gerçekleştirilmiştiİks bütün olarak şöyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,477Konular
981,293Mesajlar
29,561Kullanıcılar
cekim04Son üye
Üst Alt