nicebayan
FD Üye
- Etkileşim
- 2
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 90
2019 Yılı Öğretmenlerin İller Arası İsteğe Tabi Yer Değiştirme Başvurusu ve İller Arası İsteğe Ast Yer Değiştirmeler Zarfında Tercih Edilebilecek Eğitim Kurumlarının Listesi açıklandı
Ulusal Eğitim Bakanlığı 2019 yılı özür durumu yer değişim işlemlerinde İlilçe emri uygulamasını kaldırdı ve bazı büyükşehir belediyelerindeki istisnalar hariç özür durumu yer değiştirmelerini özrün bulunduğu ilçe ve bu ilçeye alt belde ve köylerle sınırlandırıldı
İller Arası İsteğe Bağlı Yer Değişiklik Başvurusu ve İller Arası İsteğe Alt Yer Değiştirmeler Zarfında Seçim Edilebilecek Eğitim Kurumlarının Listesi dilekçe adresleri:
İller Arası Yer Değişim Başvurusu için tıklayın
Tercih Edilebilecek eğitim kurumlarının listesi için tıklayın *
Ulusal Eğitim Bakanlığı 2019 yılı özür durumu yer değişim işlemlerinde İlilçe emri uygulamasını kaldırdı ve bazı büyükşehir belediyelerindeki istisnalar hariç özür durumu yer değiştirmelerini özrün bulunduğu ilçe ve bu ilçeye alt belde ve köylerle sınırlandırıldı
İller Arası İsteğe Bağlı Yer Değişiklik Başvurusu ve İller Arası İsteğe Alt Yer Değiştirmeler Zarfında Seçim Edilebilecek Eğitim Kurumlarının Listesi dilekçe adresleri:
İller Arası Yer Değişim Başvurusu için tıklayın
Tercih Edilebilecek eğitim kurumlarının listesi için tıklayın *