Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İl Milli Eğitim Müdürleri Atanıyor

İl Milli Eğitim Müdürleri Atanıyor
0
154

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
il ulusal eğitim müdürleri atamaları
İl Milli Eğitim Müdürleri önümüzdeki hafta atanıyorMilli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer 652 sayılı kanun hükmünde kararname ile Bakanlıktaki tüm üstteki seviye bürokratları ve İl Milli Eğitim Müdürlerini görevden almış yerlerine sırayla tama yapıyor İl Ulusal Eğitimlerde ise geçici görevlendirme ile illerde işlerin yürütülmesini sağlıyordu Bu hafta içinde yapılması planlanan atamalar Sayın Başbakanın ameliyat olması sebebiyle ertelenmişti Kararnameleri hazırlanan İl Milli Eğitim Müdürlüklerine atamalar önümüzdeki hafta içinde yapılıyor Belirli liste önümüzdeki hafta devlete ait gazetede yayınlandıktan sonradan kesin olacak

Kararnamelerde İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa gibi illerde sürpriz isimlerin olacağı, Bilhassa İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldızın Ömer Dinçer göre tepki çeken uygulamaları ve atamalarda tarafsızlığını yitirdiği gerekçesiyle gönderilmesi muhakkak görünüyor

Hem Türkiye genelinde birçok şube müdürünün 15 Haziran tarihinde İl Dışı rotasyon sebebiyle emekli olacağı bildiriliyor
(Haberkamu) *

Similar threads

Milli Eğitim Bakanlığı’nda (MEB) genel müdür Büyük’ün baldızı olan Özbaş, sınav ve mülakatlara girmeden bakanlık görevlendirmesiyle önce şube müdürü ardından ise Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirildi. Özbaş atamayı doğrularken usulsüzlük iddialarını yalanladı. Milli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Ulusal Eğitim Bakanı Dinçer'den öğretmenleri şaşırtacak bir haber geldi Ulusal Eğitim Bakanlığı, 4+4+4 eğitim modelinin sorunsuz devreye girmesi için hazırlıkları hızlandırdı Valiliklerden takviye isteyen Ulusal Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, öğretmenlerin rapor almalarının kontrol edilmesini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu Disiplin, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu Disiplin Cezaları, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu Disiplin soruşturması 657 Disiplin Yönetmeliği 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu Disiplin Yönetmeliği DİSİPLİN KURULLARI VE DİSİPLİN AMİRLERİ HAKKINDA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
657 benzeyen durumu görev yönetmeliği 657 benzeyen durumundan tayin Birinci Birim Kasıt Madde 1 Bu Mevzuat; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 2 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile öbür 2 nci maddesi ve aynı Kanunun 2670 sayılı Kanunla öbür 72 nci maddesine dayanılarak, Devlet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
657 Ünvan Değişikliği, 657 Ünvan Değişikliği maddeleri, 657 Ünvan Değişikliği hakkında 657 GÖREVDE ÇOĞALMA VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ YÖNETMELİĞİ MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı, Millî Eğitim Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatına ait kadrolara görevin gerekleri ile liyakat ve kariyer ilkeleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,746Kullanıcılar
CGRSon üye
Üst Alt