Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İLAC APİ SRC YARDIMCI OLABİLECEK VAR MI??

İLAC APİ SRC YARDIMCI OLABİLECEK VAR MI??
1
98
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

• Kilitli
Merhaba dostlar çoğunuz api bağlamayı bilmiyosunuz size detaylı bir anlatım yapmak istiyorum 3 örnek üzerinden gidicem sade tek bi çıktı veren api, foreach döngüsüne sokmamız gerek api ve vesikalık yani çoğunuz bunları yapamıyor yardımci olayım dedim bu kodlar örnektir kodların authunu fln...
Cevaplar
206
Görüntüleme
3K
Selamun aleykum ben 17 yasindayim sevdigim kiz ise 2000 dogumlu bu kizla calistigim is yerinde tanistim ilk gun baya bi sohbet muhabbet felan bana feysin varmi felan diye sordu o gun aksamda feysini aldim 23 gun bununla sabah 56 ya değin konustuk neyse iste isin son gunuydu isten ayriliyordu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Temsilci : Esinizin cep telefonu numarasini alabilir miyim? Musteri : su anda hatirlayamadim ama valla sizin karsinizda kendimi mal gibi hissettim simdi Temsilci : Annenizin evlenmeden onceki soyadini ogrenebilir miyim? Musteri : Benim anamin bir ayagi cukurda,kizligi mi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
282
Delege : Esinizin cep telefonu numarasini alabilir miyim? Müsteri : su anda hatirlayamadim lakin valla sizin karsinizda kendimi mülk gibi hissettim simdi Temsilci : Annenizin evlenmeden önceki soyadini ögrenebilir miyim? Müsteri : Benim anamin bir ayagi çukurda,kizligi mi kaldi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Banka Herif Servisine Gelen Komik Telefonlar Banka Müşteri Servisine Gelen Komik Telefonlar Temsilci : Esinizin cep telefonu numarasini alabilir miyim? Müsteri : su anda hatirlayamadim ama valla sizin karsinizda kendimi mal gibi hissettim simdi Vekil : Annenizin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
858,497Konular
982,551Mesajlar
30,288Kullanıcılar
harun.72Son üye
Üst Alt