Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ilahii Cem Yılmaz

ilahii Cem Yılmaz
0
39

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
ilahii Cem Yılmaz komedyen Cem Yılmaz bildiğimiz gibi fazla müzip birisi akla gelmeyecek davranışlar içinde bakalım bu sefer ünlü komedyen ilgi çekici olark ne yapmış haberimizde MİMİ ROLÜNÜ SMS İLE ALDI! 1548635081 1548635081 ilahiicemyilmaz5c4e4bcd11f68ilahiicemyilmaz5c4e4bcd11f68 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabernil17mart&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg AROG FİLMİNDE OYNAYAN NİL KARAİBRAHİMGİL, ROL TEKLİFİNİ CEM YILMAZ'DAN FARKLI BİR YOLLA ALDIĞINI SÖYLEDİ Nil Karaibrahimgil, bir gün evde otururken Cem Yılmaz'dan cep telefonuna 'Taş devrinde anaokulu öğretmenisin, adın Mimi' şeklinde bir mesaj geldiğini belirtti Bu mesaja çok şaşırdığını belirten hoş şarkıcı, 'Cem Yılmaz'ı tanıyorum ve fazla seviyorum fakat hiç böyle bir şey beklemiyordum Mesajdan sonradan fazla güldüm' dedi Nil Karaibrahimgil, Cem Yılmaz'ın film teklifi karşısında hissettiklerini de şu sözlerle anlattı: 'Böyle bir teklife kim hayır der! böylece insanı davet eden, kışkırtma eden ve eğlenceye çağıran bir şey oysa ben de 'evet' dedim, bakalım bu maceranın sonunda ne olacak diye AROG'a öyle girdim'  

858,496Konular
982,148Mesajlar
30,092Kullanıcılar
isacan6791Son üye
Üst Alt