Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

.........İlanİ aŞk ettİm............

.........İlanİ aŞk ettİm............

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
sevdiğim kızla demin meseengerdan konuşuyorduk ona mesela ben seni sevdiğimi sölesem dedim sen ne derdin diye sordum reel olsaydı bende evet derdim dedim işte o an durum bitti böylece sevindimki ailem 2019 ile paylaşmak istedim fazla mutluyum bundan böyle aşkım diye hitab ediyoruz arkadalar yaşasın

NOT : bu konuya bakarsam yorujmlara +rep

Similar threads

Selamlama Başta ark bn bu yıl lise 1 e yenı geçtim bir kız vardı okula ilk gittigimde kızı görünce çarpıldım kız da yane böylece böyle deil çok ama fazla hoş neyse okulun ilk günü baktım kız bizim sınıfa düşmüştü neyse okul başladı okula gittik felan kız la böle daima bakıştık gözlerımın içine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Hemen Anlatıcaklarımı İyi Dinleyin Teşekürler Çoktan güzel okuyup anlatana 3 tane kulanıcıdan 3 tane ++Reppp derhal ben okula yeni gectiğimde sınıfa girdim sınıfa girmem kızı görmem anında kızdan hoslandm derslerde cok farkındaydım kız aralıksız bana bakardı bende caktırmazdım sonra arkadasına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Merhabalar biraz uzun ama tezgâhtar olursanız sevinirim Bu yıl üniversite sınavları için dershaneye gittim,en başından beri kızla her zaman beraberdik, beraberdik derken hep aynı ortamdaydık nerdeyse hergün etüt vardı fazla artı görüyorduk birbirimizi, tekrar tekrar bana farklı davrandığını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Arkadalar benim konumu biliyorsunuzdur 1 2 ay öncede ama hatırlatıyım aradan zaman geçti belki unutmuşsunuzdurBen bir kızı seviyorudum kızla aynı sınıftayız ve kızı sevdiğimi 15 tatilde kankilerime söyledim kankilerimde bu kız tanıdğından bu kızla konuşmuş kız hyr demiştiSonra bn bu kızla her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
arkadaşlar lise 1 den beri bir kızı sevmiştim fakat lise 1 de bana bi defa kanka kardeşim demesi beni büyük bi umutsuzluğa kaptırdı ve hiç bişe diyemedim hani onu kaybetmektense dost kalayım dedim hep o olsun istedim ben nasıl diyim kimseye değerinde vermezdim hani bu lafı dersem bu üzülecek mi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,496Konular
981,662Mesajlar
29,732Kullanıcılar
ozgurcexSon üye
Üst Alt