Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İlayda - Cok Sevmiştim

İlayda - Cok Sevmiştim
0
108

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
seni cok sevmiştim gozbebeğim neden gittin
sensiz olamam bunu sende oğrendim
yalnız kaldım ben tek başıma buralarda
sense yabancı kollarda uzaklarda
halimi sorma nede yanıma gel
sensiz beklediğim sadece ecel
her gece ağlıyor bu gozlerim
tek başıma yine olumlerdeyim
oysa ne guzel başlamıştı herşey
tanışmamız mucize gibi birşey
o ilk gunumuz ruya gibiydi
senle olmak benim icin herşeydi
anılar aklımdan cıkmazlar
gozumun onunde o bakışlar
senle gecen butun gunlerim
an ve an gonlume işlerim
omrum senin yoluna kurban olsun
yeter ki senin canın sağ olsun
mutluluk yanından ayrılmasın
acılar senden uzak kalsın
zavallı yureğim kan ağlar icim sızlar
nerelerdesin bu can seni sayıklar
olmeden son defa kavuşayım sana
ne olur don bana gormeden kıyamam bu cana
bir tek kurşun caredir bu acıya
rabb’im sen bu kulunu bağışla
bedenim cururken bu kara toprakta
ruhum seni bekleyecek buralarda
bırakın beni şimdi yalnız başıma
gelmedi yarim son defa karşıma
yorgan istemem bu son yatağımda
toprak işlesin senin boşluğuna

Similar threads

Ruhundayım Sonu belli olmayan yollardayım Ellerinde kalan bir tek aşkım Olmuyor sevgilim sensiz olmuyor Yaşamayı unuttum bu kalp artık atmıyor Bu son veda bu son ayrılık Dayanamam tek başıma Sen ağlama ne olur yazık Gozyaşlarına Nerde olursan ol senin yanındayım Boşuna arama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Adını koydum Korkularıma adını koydum Ya gidersen bir gün Benim olmadan kaybedersem seni Liğme liğme olmazmı yüreğim? Dururmu gözü yaşlı gözlerim? Adını koydum, Her Zaman senle başlayıp,benle biten korkularıma Günlerime adını koydum Ya gelirse ayrılacağın vakit Senin olmadan bırakırsan beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Fenerbahçe sözleri İsmin okunur dudaklarımda; Bazende çınlar kulaklarımda; Kalbimde mühür bu büyük sevda Sevginin adı sensin Kanarya Seni anlattım aşka, aşk dinledi Kanarya; Haykırırken adını, aldım aşkın tadını; Kelimeler yetmiyor, bu aşkı anlatmaya; Vazgeçmek mümkün yok, senden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Fenerbahçe Aşkı Sözleri Düştük yeniden yollarına, sevdamızı haykırmaya; Senin için her cefaya, katlanırız biz Kanarya! Canımız feda uğruna, ooo; Değişmeyiz seni katiyen, aaa; Canımız feda uğruna, ooo; Değişmeyiz seni katiyen, saldır Kanarya Sevdamıza kimse, engel olamaz; Ara Sıra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
tel örgüler rüyada tel örgü Gönlümdeki cennetime tel örgüler çektiler yüreğimde cehennem kurdular güllerimi yoldular dikenleri ektiler ağlıyacak bir damla yaş kalmadı Bir ay kızı olsa alıp götürse beni uzaklara tertemiz kalmak istedim bu dünya'da başaramadım fazla gördüm bu yaşamda Bir gül...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt