Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İlgimi Nasıl Azalta bilirim ?

İlgimi Nasıl Azalta bilirim ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar Merhaba , Uzun bir aradan sonradan yeniden bir konu açtım Uzatmadan anlatmaya başlayayım Sınıfta X kişisine ilgi duyuyorum böylece emin etmese de o da bana birazcık ilgi duyuyor Ben X kişisine açıldım ama bir cevap alamadım 2 hafta biri ile çıkmıştı X kişi Şuan da o çıktığı çocuk her yerde yanaşma çabasın da Ben de kesintisiz onları görünce moralim bozuluyor , iyi hissetmiyorum Geçen haftalar da moralim yine bozuktu Y adlı kişi ile aram iyi Bana geldi sordu neyin var , ne oldu diye Ben de anlattım gidip X kişisi ile konuşmuş Bugün yeniden moralim bozuktu çünkü eski sevgilisi sürekli peşin de Y kişisi geldi tekrar sordu Ne oldu diye ben de işte o lahza fakat duruma sebep olan vaziyetleri söyledim Bana şöyle dedi ; Ben X kişisi ile konuştuğum da şöyle dedim Sen manyak mısın ? O çıktığın çocukdan Mustafa kat ve kat iyi Sen neden böyle yapıyorsun Mustafa benim Kardeşim olmasaydı ben şimdiden onunla çıkmıştım demiş X kişisi beni etkiledi ve fazla güzel birisi ama sevgi duymuyorum şuan da demiş Bunları söylerken yanımızda yer alan C kişisi şöyle dedi Birazcık ilgini azalt bak nasıl peşinden koşuyor o zaman gör İşte sizden destek istediğim konu da İLGİMİ NASIL AZALTIRIM Ne yapabilirim Biraz araştırdım bu konuya dair bir şey bulamadım İlginiz için şimdiden teşekkür ederim

858,497Konular
981,905Mesajlar
29,929Kullanıcılar
MuhammedcanSon üye
Üst Alt