iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar Merhaba , Uzun bir aradan sonradan yeniden bir konu açtım Uzatmadan anlatmaya başlayayım Sınıfta X kişisine ilgi duyuyorum böylece emin etmese de o da bana birazcık ilgi duyuyor Ben X kişisine açıldım ama bir cevap alamadım 2 hafta biri ile çıkmıştı X kişi Şuan da o çıktığı çocuk her yerde yanaşma çabasın da Ben de kesintisiz onları görünce moralim bozuluyor , iyi hissetmiyorum Geçen haftalar da moralim yine bozuktu Y adlı kişi ile aram iyi Bana geldi sordu neyin var , ne oldu diye Ben de anlattım gidip X kişisi ile konuşmuş Bugün yeniden moralim bozuktu çünkü eski sevgilisi sürekli peşin de Y kişisi geldi tekrar sordu Ne oldu diye ben de işte o lahza fakat duruma sebep olan vaziyetleri söyledim Bana şöyle dedi ; Ben X kişisi ile konuştuğum da şöyle dedim Sen manyak mısın ? O çıktığın çocukdan Mustafa kat ve kat iyi Sen neden böyle yapıyorsun Mustafa benim Kardeşim olmasaydı ben şimdiden onunla çıkmıştım demiş X kişisi beni etkiledi ve fazla güzel birisi ama sevgi duymuyorum şuan da demiş Bunları söylerken yanımızda yer alan C kişisi şöyle dedi Birazcık ilgini azalt bak nasıl peşinden koşuyor o zaman gör İşte sizden destek istediğim konu da İLGİMİ NASIL AZALTIRIM Ne yapabilirim Biraz araştırdım bu konuya dair bir şey bulamadım İlginiz için şimdiden teşekkür ederim