Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İlginc Aşk Sozleri

İlginc Aşk Sozleri
0
74

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Aşk Sozleri İlginc

İlginc Aşk Sozleri Ve Mesajları

benim icin sewmek senle oynadığım basit bi oyun deil guzel gozlerinde biriken bi damla gozyaşına can wermek we sen tekrar gulene kadar dirilmemektir

huzun kowan kuşu gelmiş gecenin yanağına konuwermişaytenli aşk şarkıma karşılık wermiş

sewmiyorum kendimisewmem oyle herkesin sewdiği seyleri!

sewme sewsinler sana değer wersinler ağlama ağlatki kıymetini bilsinler

ben hayatı cewrim dışı yaşıyorum hayat beni engellese nolur

acıyı hissetmiyorum cunku seni senin beni sewdiğin kadar sewmeyi beceremiyorum

ben sadece ağlayarak seyrettim kaybedişlerimi

benim icin sewmek senle oynadığım basit bi oyun deil guzel gozlerinde biriken bi damla gozyaşına can wermek we sen tekrar gulene kadar dirilmemektir

Seni her duşunduğumde kalbime bir yıldız ciziyorum Benim şimdi kac yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gokyuzum var

Ben seni dun sevmedim cunku dun geride kaldı, ben seni bugun de sevmeyeceğim cunku bugun de bitecek; ben seni yarın seveceğim cunku yarınlar hic bitmeyecek!

Guneşin doğduğu da bir gercek battığı da Kalbimin attığı da bir gercek, gunun bittiği de Ne cıkar tum gercekleri saysak tek tek Seni seviyorum, işte o en buyuk gercek

Aşk kacmaktan cok kovalamak, gormekten cok ozlemek, gitmekten cok beklemek, dokunmaktan cok duşunmektirVe aşk oyledirki nerde imkansız varsa onu secer

858,523Konular
981,265Mesajlar
31,118Kullanıcılar
humeyracskSon üye
Üst Alt