Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ilginç bir durum

ilginç bir durum
0
121

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar bizim sınıfta bir kız var bana gıcık kapardı ben ondan hoşlanıyordum son zamanlarda muhabbetimiz başladı facebook ta engellemişti engeli kaldırmış hatta kendisi arkadaşlık isteği göndermiş sizce kıza aleyhinde olan hislerimi belirtmelimiyim ?

Similar threads

arkadaşlar bıktım artık 20 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı hiç bir kızla cinsellik yaşamadım benim yaşımdakiler şimdiye kadar neler neler yaşıyor kızlarla bugün üniversitede bizim sınıftaki bi kıza faceden dostluk isteği yolladım kız o kadar hoş değildi lakin fenada değildi buna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Slm arkadaşlar hoşlandığım kıza dostluk öneri edeli 2 ay oldu Aslında ona önerge etmeden önce onunla hiç muhabbetimiz olmamıştı, hiç konuşmamıştık(Dershanede ast sınıfta kendisi) Neyse ona öneri ettim ve bana önünde sınavların olduğunu böyle birşey düşünmediğini söylemişti O gunden sonradan da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Birisinden hoşlanıyordum kız olduğu sınıfta tanıdıgım bir kız arkadaşım vardı ondan ismini falan aldım işte aldığım günün ertesi günü kıza demiş işte bu senden hoşlanıyor falan kız da beni görmek istedi o günde okulda dışarıdaydım böylece, gelsin tanışsın dedi ben gidemedim yanına facebook mesaj...
Cevaplar
0
Görüntüleme
191
Selam, benim hoşlandığım sınıf arkadaşım var ben alt kendisine önerge etmesemde hoşlandığımı belli ettim benim ondan hoşlandığımı şüphesiz biliyor dün akşam bizim fakültenin partisi oldu sırf ona daha fazla yakınlaşırım ve duygusal bağın tohumlarını atarım hatta eğer dans olursa onunla dans...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Merhaba arkadaşlar daha öncede açmıştım bu konuyu lakin başlık yetkisiz olduğu için kilitlenmişti umarım bu başlık olmuştur çünkü en açıklayıcı başlık bu daha ne yazabilirim bilmiyorum eğer buda kapatılırsa Konuya geli olursa aynı sınıfta olduğumuz bi kız vardı aramız fazla lakin fazla iiydi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,475Konular
981,255Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt