Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ilginç demeçler

ilginç demeçler

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
GARIP DEMEÇLER
İlham kaynağım şu gördüğünüz Boğaz Bu deniz, öküze bile ilham verir` Serdar Ortaç

Teniste en iyi hareketlerden biri, topu fileyi yalayarak atmaktır

Ben yaptığım işlerde bu atış felsefesini benimsedim` Hülya Avşar

`Mozart dinlemiyorum lakin Türkiye`ye gelirse konserine mutlaka giderim Emrah

Acilen de Pink Floyd ve arkadaşları söylüyor: The Wall trt3 spikeri

Kanada gibi denizaşırı ülkelerde çok bulundum` Amerika`dan Britney Spears

Cümbür Cemaat bir şekilde bayan olur fakat bayan olamaz!` Müzeyyan Senar`ın kızı Feraye Işıl`dan Bülent Ersoy`a

İnsan, hayvan her canlının yavrusu ne hoş Öyle yok mi sevgili seyirciler?` Defne Samyeli (Show Haber)

Nodalıklar to, todalıklar no` Bülent Ecevit

Uzun vadede politikada iyi şeyler gerçekleştirmek istiyorum Manken arkadaşlarım da bana destek oluyor` Tuğba Özay

57 Hükümet `tekno partilerin` açılmasına yardımcı oldu` Bülent Ecevit

Kaybedecek hiçbir şeyi yoktu Ilk iki seti kaybetti Şu Anda kaybedecek daha çok hiç birşeyi yok!` Wimbledon erkekler final maçını anlatan TRT spikeri

O Kadar bir sivilce ilacı kullanıyorum ancak bir sene içicem bir daha ömür boyu hiç sivilce çıkmayacak İşte böylece bir sivilce ilacı aldım ben` Güzide Duran

Alpay arkadaki ayağını burktu!` TürkiyeBrezilya maçından

İnsan sevdiğine `Sana geleceğine bana gelsin` der Pek değil midir ya? Herkesin bir bebeği vardır` İbrahim Tatlıses

Bu tokat olayından daha sonra hayata görüntü açım değişti, bundan böyle her şeye daha fazla bakıyorum` Hande Ataizi

Coly top diye Hasan`a vurdu Lakin Hasan`ın kafası da top gibi baksana Vurabilir insan` Türkiye Senegal maçı yorumcusu Ömer Üründül

Sigara öldürür ve eğer ölürseniz hayatınızın önemli bir parçasını kaybedersiniz` Brooke Shields

Cennet, herkesin barış içinde, mutlu yaşadığı ve buluttan buluta zıpladığı bir yerdir Ve uzun sakallı ihtiyar bir adam etrafta dolaşır; O tanrıdır` Britney Spears

Bak kızım sana derhal bişey söylicem şaşıcan Ben Salvador Dali`nin sekreteri ile beraber oldum Paris`te biliyor musun? Pariste yaani, yaa Salvador Dali Benim babam da yaşamıştır diyosun Senin baban Salvador Dali ile nasıl birlikte olur kızım? Seslenmek fakat size burdan bi imtihan gelecek ki tepki gösteriyorsunuz değil mi? Yaaa Salvador Dali` Yıldo

Her ne süre televizyon seyrederken dünyada açlıktan ölen kuvvetsiz çocukları görsem ağlarım Yani seslenmek istiyorum fakat; onlar gibi çelimsizince almak isterdim

Ben küçükken sürekli rüyamda uzaylıları görürdüm Böyle gri kıyafetli acayip parıldayan yaratıklardı Geliyorlardı ve beni alıp götürüyorlardı` Tuğba Özay

Ben hemen parçayı Cengiz`in bana öğrettiği gibi okumadım Cengiz bana bi nağmeler öğretiyor, çok değişik oluyor Eğer böylece okursam gerçekten çok hoş oluyor` Seren Serengil

Annem gerçekten çok kaliteli bir ressam annesi` Seren Serengil

Shaq`a baksana bu akşam fazla yoruldu çocuk` İsmet Badem

Hadi len bir kıta okiim` İzzet Yıldızhan, Tgrt`deki şovunda seyircilere dürüst söyledi

Gazeteci Sorusu: `Türkan Hanım, gözlerinizi bağışlamayı düşünür müsünüz?`Türkan Şoray yanıtı: `Bugün mü?`

Parlamentodan, 500`ü aşkın başbakan çıkar` Osman Durmuş

Senin ağzını yerim toplumda çok sık kullanıldığı için böyle bir şarkı çıkarttım Sinan Itina

Vücudundan kurtul Sadece zihnin ve ruhunla yaşa O süre toprağın aşağıda nefes alabilirsin` Cüneyt Arkın *

858,475Konular
981,228Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt