Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İlginç Evcil Hayvanlarıyla Görüntülenerek Şaşırma Kotamızı Dolduran Yurdum İnsanlarından Paylaşımlar

İlginç Evcil Hayvanlarıyla Görüntülenerek Şaşırma Kotamızı Dolduran Yurdum İnsanlarından Paylaşımlar
0
46

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-d9acb35332813037ea96c390dd30c9d40d66451d.jpg

İstanbul sokaklarında sincabıyla gezen adamın görüntüleri hepimizi şoka uğrattı. Ardından da diğer Twitter kullanıcıları, karşılaştıkları benzer durumları paylaşarak şaşkınlığımızı katladı. Bizler de hem yorumları hem de paylaşımları sizler için derledik. Siz de içeriğimizi merak ediyorsanız sizi şöyle alalım.????

Gün geçmiyor ki sosyal medyada şaşıracağımız bir paylaşımla karşılaşmayalım.

Onlardan bir tanesi de sokakta gezerken sincabını gezdiren adamın görüntüleri oldu.

Paylaşımı gördüğümüzde ise hepimiz halis görüp görmediğimizi bi' sorgulamadık değil.

Gelen cevaplarla birlikte ise yurdum insanının günlük hayatında yanlarında gezdirdikleri hayvanları görünce 'Başka ülkede yaşayamam.' dedik.????

Sincabın evcil hayvan olarak bu kadar çok beslendiğini bu paylaşım sayesinde öğrendim.????

Bu kaçıncı seviye?

Şu tatlılığa bakar mısınız????

Acaba toplum içindeyken ürküp ani hareketlerde bulunuyorlar mı?????

Karga mı o?????

Konum beni şaşırtmadı.????

Küçük bir papağan da değil.????

Hepsi de ayrı ayrı tatlı...

Paylaşımlarla ilgili yorumlar da bir o kadar ilginç diyebiliriz.????

Boji olayını asla unutamayacağım.

Ben olsam ben de şaşırırdım.????

Ve İstanbul'da yaşamaya karar vermiş.????

Hayatımdaki eksikliğin ne olduğunu buldum.????

Paralel evrendeki Ash...

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Yorumlarda buluşalım...

858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt