Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İlgİnÇ GİrİŞİm: Emİn ÇÖlaŞan HÜrrİyet'e Gerİ Mİ DÖnÜyor?

İlgİnÇ GİrİŞİm: Emİn ÇÖlaŞan HÜrrİyet'e Gerİ Mİ DÖnÜyor?
0
48

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
ACAYIP TEŞEBBÜS: BELLI ÇÖlaŞan HÜrrİyet'e Gerİ Mİ DÖnÜyor? arial, helvetica, sansserifÖzgürlük'te Çölaşan sürprizi arial, helvetica, sansserifGazeteci yazan Belirlenmiş Çölaşan'ın her tarafta Hürriyet'e dönmesi gündemde Çölaşan’ın tekrar işine dönmesi için Okumuş Doğan’a yakın bir takım isimler devreye girdi Doğan Hızlan temasta… arial, helvetica, sansserifYaklaşık 15 gün önce Bağımsızlık'teki işine son verilen gazeteci yazar Emin Çölaşan’ın her tarafta işine dönmesi için Okumuş Doğan’a yakın bir takım isimlerin devreye girdiği ve Çölaşan’ın her yerde gazeteye dönmesini temin etmek için uğraş gösterdikleri öğrenildi Bu isimlerin başında da ayrıca Kültürlü Doğan’ın hem de Ertuğrul Özkök’ün fazla bedel verdiği bir ad olan yazan Doğan Çabuk Ol geliyor arial, helvetica, sansserifAcele Et’ın gazete patronajı ile yöneticiler ve Çölaşan arasında bir köprü oluşturduğu ve Çölaşan’ın bu gazeteden ayrılması kayıptır Nasıl olur ne yapılır bilmem ama bu kadar ayrılık yetergörüşünü aktardığı öğrenildi arial, helvetica, sansserifKARAR SİZİN arial, helvetica, sansserifHızlan, gazete yönetimine fikirlerini aktarıp Karar sizindediği ve şunları söylediği öğrenildi: arial, helvetica, sansserifBen Çölaşan’ı senelerdir tanırım ve severek okurum Çölaşan bu gazete için önemlidir Lakin onu taşımak da basit değildir Onu sadece fazla güçlü bir gazete taşıyabilir O da yalnızca Özgürlük’tir Vaktinde kimler gazetelerinden ayrıldı daha sonra geri döndü Hasan Pulur’u hatırlayın Ben 50 yıldır buralardayım Fazla ayrılık fazla dönüş yaşadım Kültürlü Bey'i de yakından tanıdım Çoğu dönemde siyasetten ve askeri kanattan gelen isteklere direndi (Benim yazarım özgürdür) dedi Açık Fikirli Bey siyasi zorlama ile karar vermez’’ arial, helvetica, sansserifTEBLİGAT YAPILMADI arial, helvetica, sansserifÖTE YANDAN aradan 15 gün geçmesine karşın Çölaşan’a işten çıkarıldığına ilişkin hemen şimdi yazılı bir tebligat da yapılmadı 212 sayılı yasaya göre Çölaşan’ın iş aktinin feshine ilişkin yazılmış bir evrak gönderilmesi ve hukuki haklarıyla ilgili hesaplamalar yapılması gerekiyor arial, helvetica, sansserifÇölaşan her yerde gazeteye dönmesi konusunda bir takım temasların yapılmasıyla ilgili gelişmeler konusunda ‘’Benim bilgim değil Odamı topluyorum şu anda bir şey de düşünmüyorum, ilerde ne olur ne biter bilemem’’ dedi GAZETEPORT  

858,498Konular
982,028Mesajlar
30,009Kullanıcılar
hshahzjxhstzSon üye
Üst Alt