Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İlginç Teste Valilik Soruşturması

İlginç Teste Valilik Soruşturması
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Acayip Teste Valilik Soruşturması Erzurum'da, 2005 2006 eğitim öğretim yılında hizmete açılan Hacı Sami Anadolu Lisesi'nde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni İbrahim Ağırman kadar öğrencilere yaptığı testte sorduğu bir soruyla ilgili Valilik soruşturma başlattı Testte, ‘Aşağıdakilerden hangisi, korunması gereken değerler arasında değildir?’ sorusunu yönelten Ağırman, ‘Sancak, Din, Namus ve Can’ şıklarını verdi Geçen sene Erzurum Lisesi'nde Din Kültürü ve Etik Bilgisi öğretmeni olan İbrahim Ağırman, bu eğitim yılı başında Hacı Sami Boydak Anadolu Lisesi'ne ödev edildi 22 takvim hoca olan, evili ve 4 çocuk babası Ağırman, Kurban Bayramı öncesi lise ikinci sınıf öğrencilerine bir deneme uyguladı Testte, ‘Aşağıdakilerden hangisi, korunması gereken değerler arasında değildir?’ sorusunu yönelten Ağırman, cevap olarak da ‘a) Sancak b) Din, c) Iffet ve d) Can’ şıklarını gösterdi Öğrencilerin acayip testle ilgili olarak velilere bilgi vermesi üzerine şikayetler başladı Bayrağın, din, namus ve canla karşısında karşıya getirilmesinden rahatsız olan veliler, durumu okul yönetimi ve Milli Eğitim'e bildirdi Yetkililer, öğrencilere uygulanan testle ilgili olarak Valiliğin soruşturma açtığını söyledi Konuyla ilgili açıklamak istemediğini belirten Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni İbrahim Ağırman'ın Vali ve İl Milli Eğitim Müdürü'ne verdiği ifadede sorunun cevap anahtarının de şıkkındaki ‘Can’ olduğunu belirterek, Yılların öğretmeni olarak hiçbir zaman öğrencime hatalı soru yöneltmedim ve yöneltmem Sorunun cevabı ‘Can’ dır Bunu da mehmetçiğimiz PKK terör örgütüne yönelik yaptığı operasyonlarla ortaya koymaktadır'' dedi Milliyet  

858,496Konular
981,804Mesajlar
29,873Kullanıcılar
Üst Alt