Garip ve Komik Cevaplar!!! Öğrenciler cevabı bilmediklerinde sınav kağıdına öyle şeyler yazıyorlar fakat gülmemek elde değil Sınavlarda öğrencilerin verdiği bu cevaplar fazla garip ve aslında güldürüyor: İŞTE SORULAR VE CEVAPLAR: VAR MI DEĞIL MU? Deli felsefe hocası 100 puanlık tek soruyu yandaki sandalyeyi göstererek sorar: Bana bu sandalyenin var olmadığını kanıtlayın! 100 puan alan tek kişinin cevabı ise yalnızca şudur: Hangi sandalye İLKOKUL 3 SINIF Soru: Ormanların faydalarını sayınız Yanıt: Ormanların faydaları saymakla bitmez Sonuç: Bütün not NE BİLİRSİN? SEVIYE: Üniversite DERS: Eğitim Felsefesi SINAV: Bütünleme Imtihan şu sorudan ibarettir: Bildiğiniz iki soruyu yazıp cevaplayınız Yalnız bir sorun vardır derse hiç devam etmemiş öğrenci dersin içeriğini hiç bilmemektedir Dolayısıyla kendine sorabileceği iki adet soru da bulamamaktadır Beyninin derinliklerinden, dönemin birincil dersine girdiğini hatırlar Bu derste duyduğu cümleden de tatmin edici doneyi almıştır SORU 1: Birincil Ulusal Eğitim Bakanımız kimdir? CEVAP: Hasan Ali Yücel SORU 2: Hasan Ali Yücel kimdir? CEVAP: Ilk Ulusal Eğitim Bakanımız'dır BEST OF Soru: Ahmet Haşim'in en ünlü eserlerinin toplandığı eserin adı nedir Cevap: Best of Ahmet Haşim EFSANE OLMANIN YOLU SORU: zelzele esnasında ortaya meydana çıkan enerjiye denir Dürüst cevap depremin magnitüdü'dür, ama zeki bir arkadaşımız: Helal olsunyanıtıyla okulda efsane olmayı başarmıştır ÇOK ETKILI OLDU Aşagıdaki konulara kısa ve etkin bir şekilde değinen bir yazı yazın 1 din 2 cinsellik 3 gizem CEVAP: Allahım! Hamileyim Acaba kimden?ilgincvekomikcevaplard5c5650753ab82pngalt :haha: Haha :haha:ilgincvekomikcevaplard5c5650753ff35gifalt :26: 26 :26:ilgincvekomikcevaplard5c5650753ab82pngalt :haha: Haha :haha:ilgincvekomikcevaplard5c5650753ff35gifalt :26: 26 :26:ilgincvekomikcevaplard5c5650753ab82pngalt :haha: Haha :haha:ilgincvekomikcevaplard5c5650753ff35gifalt :26: 26 :26:ilgincvekomikcevaplard5c5650753ab82pngalt :haha: Haha :haha: