Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet Kimi sarışın sever,kimi esmer, kimisi de kumral kimi renkli göz kimi karagöz sizin ilginizi çeken hangisi ?
Benim beyaz tenli renkli gözlü bayanlar ilgimi çekiyor
Peki senin ?
Eyeliner nasıl sürülür? göz kalemi nasıl sürülür likit nasıl sürülür eyeliner likit çekilir aylaynır eyeliner nasıl sürülür, çekilir, çekmek, nedir, sürme teknikleri Nasıl Sürülür? Eyelinerı düzgün şekilde sürebilmek için göz kenarlarınızı alnınıza dürüst kaldırın, kirpiklerinizin açılış...
Kürtçe Kız Çocuk İsimleri ve Anlamları,Kürtçe bebek isimleri,Kürtçe İsimler Ve Anlamları
A dan Z ye Kütçe kız çocuğu isimleri
Adar Mart ayı
Aluçe Erik
Arjin Yaşam ateşi
Asmin Dağ çiceği
Avbanu – Su prensesi
Avbin – Su görebilen, su koklayan
Avgan Mavi, gökmavisi
Avjin – Su gibi...
Kürtçe İsimler Ve Anlamları
A dan Z ye Kütçe kız çocuğu isimleri
Kürtçe Kız İsimleri ve anlamları
Kürtçe bebek isimleri,
Adar Mart ayı
Aluçe Erik
Arjin Yaşam ateşi
Asmin Dağ çiceği
Avbanu – Su prensesi
Avbin – Su gören, su koklayan
Avgan Mavi, gökmavisi
Avjin – Su gibi olan...
Bir anda uykudan kalktim,
çok ilginç bir ışık gördüm ama odanın ışığı kapalıydı
bir baktım saat 3:30 gece facir vakti
peki gördüğüm bu kadar ışık nerden
birden şaşırıp kaldım baktım ki elimin yarısı duvarın içinde hemen elimi çıkardım korku içinde oturup elime bakıyordumtekrar elimi...
Kadınların dehşet ettiği erkek tipleri donu gözüken ünlüler kadınların nefret edilen şey ettiği erkekler iç çamaşırı görünenler kadınların nefret ettiği erkek tipleri donu görünenler Tavernacı sakalı, bombeli saç, göğüs kılı Kadınlar erkeklerdeki bu ve sözde 20 özellikten (!) korku ediyor...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.