Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İlgiyi kesmeli miyim ?

İlgiyi kesmeli miyim ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bir wp grubunda bı kız ile tanıştık birazcık süre geçti grupta konuşuyoruz arada denk gelince filan ama özelden hiç konusmamistik daha sonra bir olaydan dolayı kız korktu sonradan gruba alın beni dedi ben de özelden 1 saat felan konuştum kızla gece korkusunu yatistirdim epey
Ertesi gün filan adi konuştuk kız benle sıcak konuşuyordu bende onla grupta da acaba nezamandir olucaz filan gibisinden şeyler yazıyordu daha sonra ben gruptan çıktım kız niye çıktın filan dedi özelden birazcık ısrar etti fakat yok dedim o gün ben nasıl biriyim diye sordum fazla iyisin beni yatıştırdın korkumu geçirdin dedi eminmisin dedim eminim çok iyi birisin filan dedi birazcık daha konuştuk daha sonra uyudu aynı şehirdeyiz kız benden 1 yaş ufak oturduğumuz alan de fazla uzakta yok birbirine
Bugün de konuştuk fakat eski sevgilisi koşul atmış siniri bozulmuş birazcık ondan bahsetti bende boşver sonuçta ayrilmissiniz filan dedim azıcık soğuk davranır gibi oldu sınırı bozulduğundan mı böylece konuştu bilmiyorum
Arkadaşlar şart bu nasıl davranmaliyim ne yapmalıyım kız hoşlanmaya başlamış mı sizce?

858,497Konular
981,947Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt