Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İlhan İrem - Acaba..

İlhan İrem - Acaba..
0
188

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Sevginin yolu cok uzun, cok uzun; şoyle bir mola vermeli
Arasıra dinlenip sonra yine sevmeli
Sevginin yolu cok uzun, cok uzun; bir durup duşunmeli
Arasıra bekleyip, yeniden yurumeli
Olur mu acaba, acaba olur mu boyle bir mola?
Durmak icin mi cıkmıştık biz seninle yollara?
Durmak icin mi cıkmıştık biz seninle bu yola?
Sevginin yolu cok kısa, eğer beni seversen
Bir gun yolda kalırsın, boyle yalnız gidersen
Sevginin yolu cok uzun hep elele vermeli
Olesiye gulmeli, olesiye sevmeli
Durmak icin mi cıkmıştık biz seninle yollara?
Durmak icin mi cıkmıştık biz seninle bu yola?
AcabaAcabaAcabaAcaba

Similar threads

Ruhundayım Sonu belli olmayan yollardayım Ellerinde kalan bir tek aşkım Olmuyor sevgilim sensiz olmuyor Yaşamayı unuttum bu kalp artık atmıyor Bu son veda bu son ayrılık Dayanamam tek başıma Sen ağlama ne olur yazık Gozyaşlarına Nerde olursan ol senin yanındayım Boşuna arama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
Ben ki Sevmekten Hic Usanmam Umutsuz olduğu bir anda Sevmek ister her insan Birazcık şanslıysan Neden olmasın Kendinden emin değilsen sevme Bensiz mutluysan Hep oyle kal Eğer her gece yattığında Buyulu duşler sana Benden bahsediyorsa Hemen tatlı uykundan uyan Cunku...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Boşver Baba Kacmak gerek kacmak bazen Bircok gercekten Hayal kurmak lazım kızım Derdin eskiden Şimdi neden vazgec dersin hayallerinden Boşver baba cok memnunum Boyle halimden Ucmak gerek ucmak bazen Kendi icinden Asık olmak lazım kızım Derdin eskiden Şimdi nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Gozyaşım Ya Da Sen Denedim cok zorladım yine de gecmiyor Bu nobetler cok zamansız, hic bitmiyor Bahar gelince kalp ağrılarım hep artıyor Ya da bu hasta yurek bunları abartıyor Hic uzulme bu olanlar insanı tetikliyor Once yeniden umut verip sonra yine başlıyor Bir daha asla diyen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
mustafa sandal karizma albumu şarkı sozleri Mustafa Sandal Karizma A canım cabuk huylandın Huyum kurusun dayanacaktın bana biraz daha Azıcık daha sabredecektin En son numaramı gostermeye fırsat vermedin bana Tam tersime yol aldın Sut liman denizlerde Demek ki boş yere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
858,496Konular
982,168Mesajlar
30,109Kullanıcılar
baverooSon üye
Üst Alt