Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ilhan irem hoşgeldin kadınım sozleri

ilhan irem hoşgeldin kadınım sozleri
0
74

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
ilhan irem kadınım,
ilhan irem hoşgeldin sozleri,
ilhan irem hoşgeldin şarkı sozu

İlhan İrem Hoşgeldin

Hoşgeldin kadınım hoşgeldin
Ayağını bastın odama
Kırk yıllık beton
Cayır cimen şimdi

Guldun Guller acıldı
Penceremin demirlerinde
Ağladın Avuclarıma dokuldu
İnciler

Gonlum gibi zengin
Hurriyet gibi aydınlık
Oldu odam

Similar threads

Tahir ile Zuhre Şiiri sozleri Tahir ile Zuhre şarkısı Volkan Konak; Nazım HİKMET'in TAHİR İLE ZUHRE isimli şiirini Mimoza albumunde yorumladıSevilen şiirin sozleri: ''Tahir olmak da ayıp değil Zuhre olmak daHatta sevda yuzunden olmek de ayıp değil'' Tahir ile Zuhre Şiirin Sozleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Sevgilimmmm Sevgilim Tahir elde etmek da ayıp değil Zühre olmak da Hatta sevda yüzünden ölmek de ayıp yok Tüm meslek tüm iş Tahir ile Zühre olabilmekte Yani yürekte, yürekte Örneğin bir barikatta dövüşerek Mesela kuzuy kutbunu keşfe sırası gelmişken Mesela denerken damarlarında bir serumu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
imageshosgeldinkadinim5b0b4680a51d1 Hoş geldin kadınım benim hoş geldin yorulmuşsundur; nasıl etsemde yıkasam ayacıklarını ne gul suyum ne gumuş leğenim var, susamışsındır; buzlu şerbetim yok ki ikram edeyim acıkmışsındır; beyaz ketenli ortulu sofralar kuramam memleket gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Unlu Aşk Şairleri Dunyaca Unlu Aşk Şairleri kimlerdir Nazım hikmet HOŞGELDİN KADINIM Hoş geldin kadınım benim, hoş geldin Yorulmuşsundur; nasıl etsem de yıkasam ayacıklarını, ne gul suyum, ne gumuş leğenim var Susamışsındır; buzlu şerbetim yok ki ikram edeyim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Tahir İle Zühre (Fazla Hoş) TAHİR İLE ZÜHRE ŞİİRİ Sevgilim Tahir edinmek da ayıp yok Zühre olmak da Hatta sevda yüzünden ölmek de ayıp yok Bütün meslek tüm iş Tahir ile Zühre olabilmekte Yani yürekte, yürekte Örneğin bir barikatta dövüşerek Mesela kuzey kutbunu keşfe bu arada Örneğin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,759Kullanıcılar
xmaxoqal1332Son üye
Üst Alt