İlhan Mansız tarzını mı değiştirdi eski diyorum çünkü bundan böyle sahalara bundan böyle dönmeyecek eski futbolcu İlhan Mansız yeni bir proje ile karşımızda AZ PELUŞ AZ FİFTY İŞTE VAROŞ PRENS! 1548639495 1548639495 ilhanmansiztarzinimidegistirdi5c4e5d0c29863ilhanmansiztarzinimidegistirdi5c4e5d0c29863 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberilhan29mart&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg MAYISTA ÇEKİLECEK 'VAROŞ PRENS' İSİMLİ SİNEMA FİLMİNDE 'RAPÇİ TAHSİN' OLMAYA HAZIRLANAN İLHAN MANSIZ'IN ROLÜ İÇİN FİFTY CENT İLE CEM YILMAZ'IN PELUŞ KARAKTERİNDEN ESİNLENİLDİ İlhan Mansız, yeni filmi için rapçi olacak Yönetmenliğini Merih Aktaş'ın yaptığı 'Varoş Prens' isimli filmde İlhan Mansız'ın canlandıracağı rol için iki acayip karakterden esinlenildi Biri dünyaca ünlü rap yıldızı Fifty Cent diğeri ise Cem Yılmaz'ın meşhur kahramanı Peluş Fifty Cent'in karizmasıyla Peluş'un küstahlığından esinlenilerek yaratılan karakterin adı ise 'Rapçi Tahsin' Her şey hazırlanmış Okan Bayülgen'in sanat yönetmenliğiyle 15 kişilik moda grubu, Tahsin karakteri için iki aydır çalışıyor Mansız için çoktan Fifty Cent'in kürkünün aynısı diktiriliyor, kullandığı kolye ve küpe gibi aksesuvarlar da moda ekibi kadar hazırlanıyor İlhan Mansız'dan yepyeni bir halk kahramanı yaratacak olan yapımcı Mehmet Soyarslan, çekimlerine mayıs ayında başlanacak filmin sürprizlerini ise şimdilik saklı tutuyor Filmin yönetmeni Merih Aktaş da proje yer alacak olan fakat son anda çekilen rapçi Ceza'nın yerine Almanya'dan meşhur bir rap yıldızı getirileceğini söylüyor Şarkı yazdı Senaryosunu Furkan Eren'in yazdığı filmde seslendirilen tüm şarkılar senaristin imzasını taşıyor Oysa bir şarkı var ama, onu İlhan Mansız filmde aşık olduğu kızı oynayan Zeynep Beşerler için yazdı Mansız'ın şarkısı 'Hüzünlü Rap' adını taşıyor İŞTE HÜZÜNLÜ RAP Bir görüşte aşk bu olsa lüzum Tutuluverdim sana bir akşamüstü Seni hoşlanmak suçsa eğer Hadi hapsedin beni yakalayıp, suçüstü Yaşam birdenbire kasıt kazandı Yürek aşka geldi, görünce yüzünü Geçmişin karanlığını siliverdim aniden Terk ettim hüznü id Yılların verdiği hasretle Sana doyamadan bakarken buğulanmış gözler Hiçbir şey mutluluğu anlatmaya yetmez Eksik kalıverir sözler Sana seni seviyorum sözünden diğer bir şey diyemem Tanrı seni bana armağan etti Bundan Böyle ondan diğer şey dileyemem 35 sene geride kalmışken yalnız sanadır hasretim