İlhan Mansız'la neşe saçan bir sohbet 'ADIM PROJE CANAVARINA ÇIKTI' 1548614735 1548614735 ilhanmansizlakeyiflibirsohbet5c4dfc53d98a6ilhanmansizlakeyiflibirsohbet5c4dfc53d98a6 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberilhanmansiz14ekim&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg REKLAM KAMPANYALARININ YANI SIRA TRT'DE EKRANA GELEN 'DALGAKIRAN' ADLI DİZİDE BALIKÇIYI CANLANDIRAN MEŞHUR FUTBOLCU İLHAN MANSIZ, HAFTA SONU DERGİSİNE KONUŞTU Futbol hayatından modaya, özel hayatından oyunculuğuna değin her konuya açık sözlülük getiren Mansız, 'Son dönemde adım 'proje canavarı'na çıktı Çünkü aralıksız yeni projeler üretiyorum' diyor Sizi cümbür cemaat futbolcu olarak tanıdı, daha sonra sakatlandığınız için futbolu bırakmanız gerekti ve oyunculuğa geçiş yaptınız Bu nasıl bir metamorfoz oldu sizin için? Öncelikle uyumlu bir hayattan düzensiz bir hayata geçiş oldu Sürekli gezi halindesiniz ve kesintisiz setlerdesiniz Profesyonel futbolcuyken programınız emin olur; sabahleyin 10 antrenman, akşam altı antrenman gibi Siz de tüm diğer işlerinizi ayarlayabiliyorsunuz Lakin oyunculuk böyle bir şey yok Sete geliyorsunuz ve çekimlerin ne değin süreceğini önceden kestiremiyorsunuz Bir nevi göçebe hayatı yaşıyorsunuz Çok zorluk yaşadınız mı? Natürel ki güç 15 senedir profesyonel anlamda spor yapan ve düzenli bir hayat yaşayan biri için, kesin bir yaştan daha sonra derme çatma hayata geçiş hayli zor oldu ama oyunculuğun da az önce başındayım Zorluklar yaşanacak zaten; olmadığı takdirde bir şeyler iyi gitmiyor demektir O yüzden bunlarla yaşamayı öğrenip oyunculuk namına en iyi şekilde performans sergilemeye çalışıyorum Bundan sonrası için film ya da dizi projeleriniz var mı? Var Yalnızca bir yok, birkaç ayrı projemiz var Son dönemde adım ’proje canavarı’na çıktı Çünkü aralıksız yeni projeler üretiyoruz Bunun içinde sinema filmi de var Daha farklı şeyler de var fakat henüz hepsi hazırlık aşamasında Sinema filmiyle ilgili bir süreklilik yazdırıyorum Konuyla ilgili birazcık anahtar sözcük verir misiniz? Sürpriz olsun Ipucu vermeyeyim Senaryomuz hazırlansın, sonra detaylı yorumlama yapabilirim Kendinizi oyuncu olarak yeterli buluyor musunuz? Henüz işin başındayım 'Dalgakıran' adlı dizi de ilk başrolüm Bir meslek yapıyorsanız bu anlamda ayrıca eğitim alıp hem antrenman yapmanız gerekiyor Antrenman da bambaşka projelerde yer olmak demek Çünkü belli bir vakit daha sonra insan zaten kameralara alışıyor, o kolaylık geliyor ve kendinizi oyununuza vermeye başlıyorsunuz Bu da ayrım ediliyor zaten Örneğin bu çektiğimiz dizide üç bölüm stok çektik Ilk bölümde bir takım sahnelerde bir tutukluk var fakat ikinci bölümde artık bunları ayrıntılarıyla üstümden atmış olduğumu ayrım ediyorum O yüzden bunları hazırlık, antrenman olarak görüyorum Ben hiçbir vakit tatmin edici olmadım Futbol oynadığım dönemde 'Ben kendi mevkiimde en iyisiyim' demedim, daima kendimi geliştirmeye çalıştım Oyunculuk adına da bu böyle olacak Modayla ilgili de bir takım planlarınız var, yok mi? Var Şu an sıhhat sorunlarımdan dolayı yaşam akışı sürekli değişiyor Ben profesyonel anlamda spor yaptığım için buna göre hedefler belirliyorum Ve bu hedefler sağlık durumu sebebiyle gerçekleşmeyecekse öteki projelere geçirmek zorundayım Bu yüzden son dönemde hayatımda bir sürü değişim gerçekleştirmek zorunda kaldım Modayla ilgili çalışmalarım da var Televizyonun yanına bunlar da hayata geçecek Erkek modası olacak bu 'Buzda Dans' adlı yarışmada birinci olmuştunuz Buz patenine devam ediyor musunuz? Yaklaşık üç aydır afiyet sebebiyle adamak zorunda kaldım Lakin 'Buzda Dans' yarışmasından daha sonra partnerimle karşılıklı çalışmaları profesyonel anlamda devam ettirmiştik Mayıs ayında dizlerimden bitmiş problem yaşayınca antrenmanları kesmek zorunda kaldım Hemen tedavi programım devam ediyor Şu lahza dizi çekimi dışında da haftanın üç, dört günü Almanya’da tedavimi sürdürüyorum Futbola dönüş yapsanız, hangi takımla sürdürmek istersiniz? Zaten iki senedir futbol oynamıyorum Profesyonel bir takımla benim antrenmana çıkmam, gerçekçi düşünürsen önümüzdeki sene yaz ayları Ee, ben 34 yaşında olacağım İki sene sahadan uzakta kalan biri için bir sezon tempoya alışabilmek için oynamam gerekecek Ben, 'Tam anlamıyla hazırım' dediğimde zaten 35 yaşındayım O yaşta da 'Real Madrid’de oynayacağım' diyecek halim değil O yüzden o kadar bir hayalim de değil Yalnızca ben futbolu seviyorum Ben bunu para için de yapmıyorum Zaten iki yıl futbol oynamamış, dört sene sakat olan insan ne dek kazanabilir? id Beşiktaş’ın durumunu nasıl değerlendirirsiniz? Tabii ki gönlüm Beşiktaş’ın artık şampiyon olmasından yandan ama şu lahza bu konuda konuşmak için erken Bu uzun bir maraton en düşük zarar gören şampiyonluğu görsün Ulusal takımın Dünya Kupası’na gitme şansını nasıl görüyorsunuz? Gitmemiz gerekli 'Gidebilecek miyiz?' değil, gitmemiz gerekiyor Dünya futbolunda yer elde etmek istiyorsak artık büyük turnuvaların hepsine dahil olmamız gerekiyor Futbol oynadığınız dönemde tatmin edici yatırım yaptınız mı? Cümbür Cemaat için görecelidir bu Tatmin Edici nedir? Zorunlu yatırımı yaptım Yeri geldiğinde de istediğim gibi harcadım Zaten geçmişte fazla yaşamıyorum, daima geleceğe bakıyorum Para benim için ikinci planda Yaptığım işleri de keyif alıyorsam yapıyorum Keyif alınca başarı ve para da geliyor n Ne stil kadınları beğenirsiniz? Dış görünüşe bakmıyorum dersem yalan olur, sonuçta ilk baktığımız şey dış görünüştür Dış görünüşte etkilendiğim önce gözlerdeki duygu İnsan ruhunu ifade eder zaten gözler Fiziksel anlamda sportif olmalı n Peki yakın zamanda evlenmeyi düşünüyor musunuz? Şu an için düşünmüyorum Oynamak istediğiniz bir rol var mı? Zeka bir psikopatı oynamak isterim Örneğin 'Testere' filmini izlediyseniz o stil bir gerilimde oynamak isterdim Sinema projeniz de bu tür bir gerilim mi olacak? Yok, bu gerilim değil Belgesel tadında bir film olabilir Filmde hayatınızdan parçalar da olacak mı? Evet, var Özel hayatınızda en uzun ilişkinizin kızınızın annesiyle yaşadığınız ilişki olduğunu söylemişsiniz Kısa süreli ilişki yaşamanızın sebebi nedir? En uzun süreli olan kızımın annesiydi, evet Akla Yatkın şekilde incelediğinizde zaten şu an ilişki yaşamak fazla şiddet Dört gün sette, dört, beş saat uykuyla diğer günlerde yolculuklar vs derken kendime zaman ayıramıyorum, bir ilişkiye nasıl vakit ayırabilirim? Kadınlardan ilginç teklifler alıyor musunuz? (Gülüyor) Mutlaka alıyorsunuz tabii, en çılgınını anlatır mısınız? Değil, en çılgınını anlatmayayım Şöyle söyleyeyim hiç evlenme teklifi almadım Futbola geri dönme şansınız olduğu doğru mu? Içten Bugüne değin bir sürü çare geçirdim Öbür ülkelerde tedavi oldum; fakat birincil kez problemi kökünden çözmeye çalışan biriyle karşılaştım Onun bana vermiş olduğu ümitle 'Tekrar futbola dönme ihtimali var' diyerek tedavimi sürdürdüm Üç, dört jurnal tedavi programım var Diziyi de doğrusu yazlık dizi olduğu için kabul etmiştim Natürel hemen önümüzdeki hafta yayına gireceği için bütün çare programımı altüst etti Normalde ben takımla eylülde antrenmanlara başlayıp futbola dönebilir miyim, dönemez miyim görmüş olacaktım Şu an 'futbola dönüyorum' diyemiyorum Bunu dizi bittikten sonraki durum gösterecek Fakat şu an bir 10 birim daha çekmemiz gerekiyor Bu da demektir ama 25 ay daha planları ertelemek zorunda kalıyorum