Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İlhan Selcuk Şiirleri

Hoş geldin! King3838 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
İlhan Selcuk Şiirleri
0
196

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Seni Duşunmek
Bir gun daha sensiz seni duşunmekle gecti buralarda
Bu ozlem ne kotu bir şey,
Sesini duyup seni gorememek,
Sesini duyup elini tutamamak,
Ne kadar acı bir şey
Ama bir avuntum var en azından
O da senin her zaman yanımda olduğunu hissetmek
Neden, ne icin bilmiyorum ama
Seni daima ozluyorum
Sevgi de zaten uzakta olduğun zaman
Surekli ozlem icinde olmak değil midir?
Olsun senin hayalini kurup,
Seni duşunmek bile beni başka dunyalara goturmeye yetiyor zaten
Ama sana kavuşacağım gunu iple cekiyorum
Şunu daima bilesin ki seni her zaman deliler gibi seveceğim

Bahar Yağmuru
Kırk ikindi yağmurları sonrası,
Acan bir guneş gibi icime doğdun,
Benim icin bir gokkuşağı oldun,
Umut oldun,
Hayat oldun,
Seni sordum goklere seni sordum yağan yağmura,
Seni seviyor dediler,
Birlikte bir omur gecir dediler,
Sakın ama sakın yitirme dediler,
Ne kadar guzel soylediler,
Artık benimle en guzel sevgiler

Similar threads

Etkileyici Ozlem Şiirleri Etkileyici Şiirler,Ozlem Şiirleri En Etkileyici Ozlem Şiirleri GİDEN SEVGİLİYE Sana gitme dedim dinletemedim Gittinde soylesene mutlu oldun mu ? Bir turlu sevmeyi oğretemedim Sevgini hak edeni sahi buldun mu ? Umutluydum yarınlardan cunku sen vardın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
223
Ozdemir Asaf Ozlem Şiirleri Ozdemir asaf Hasret şiirleri Ozdemir Asaf ozlem şiiri OZLEM Bir gece, Gecede bir uyku Uykunun icinde bene Uyuyorum, Uykudayım, Yanımda sen Uykunun icinde bir ruya, Ruyamda bir gece, Gecede ben Bir yere gidiyorum, Delice aklımda sen Ben seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Facebook Ozlem Şiirleri En guzel ozlem şiirleri facebook facebook icin şiirler Oyle Ozledim Ki Seni Ben ki alışkın değilim sensiz uyku tutturabildiğim gecelere Duymadan o guzel sesini uyku girmiyor işte bu yorgun gozlerime Sabah gozumu ilk actığımda elim hemen telefona gidiyor acaba...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
En guzel seni seviyorum şiirleri Seni Seviyorum Sana Seni seviyorum Bir cocuk uşuyor icimin soğuğunda Şarkılar acımı dindiremese de, Sen sevdirdiğin icin dinliyorum Kuşlar kayboluyor karanlığımda, Bir gece daha kavuşurken guneşine; İcinde sen olan her şeyi duşunuyorum Seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
564
doğum gunu şiirleri doğum gunu sozleri doğum gunu mesajları Doğum Gunu şiirler Mesajları imagesdogumgunumesajlarisiirleri5aedf800d2722 Doğum Gunu Hediyesi Kim derdi ki gun gelip te ellerin elleri ellerinde terleyecek ve kim derdi ki yaşananlar acımasızca tarihin zalim diliminde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
858,505Konular
982,727Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt