Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

iliski Yardima ihtiyacim var

iliski Yardima ihtiyacim var
0
130

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Merhaba,
Benim bi iliskim var 2 ay cok iyi gidiyor allah sukur ara sıra tartışma ediyoruz evet lakin barisiyoruz gine birbirimizi cok sevioruz ve evlenmeyi dusunuyoruz insallah

bi sorun var ama kiz arkadasim bana diyor oysa pozitif deger verdigini gösteriyorsun gösterme diyor iyi degil diyor ben ona örneğin cok ilgi gösteriyorum ilgileniyorum tatli sözler diyorum siirler yaziyorum fln ama o bana pozitif bakış diyor fakat kiz arkadasim bana gösteremiyor benim yaptigim deger gösteremiyor utaniyor ve birincil defa sevgilisi var oluyor bana diyor ancak deger verdigimi asiri cok belirli ediyorum ve ben bunun degerini anlamam diyor neyapmam lazim bana yardim edin lutfen pozitif deger gösteriyim mi ya da göstermiyim mi benim korktum deger verdigimi göstermesem benden sogur diye lakin bana dediki ben senden sogumam bana cok asiri artı emin etme diyor ve onu cok kiskaniyorum korkmak istiyormus yani kavga degil örneğin korkusu olcakmis ben onu birakim felan gibi nefret edinmek istiyormus onda ve hergun yaziyoruz beraber

ne yapmaliyim bana yardim edermisiniz insallah kafam karisik

858,506Konular
983,018Mesajlar
33,106Kullanıcılar
Asi1234Son üye
Üst Alt