Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İlişkiden sonra idrarımı yaptım hamile kalırmıyım?

İlişkiden sonra idrarımı yaptım hamile kalırmıyım?
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
İlişkiden sonra idrarımı yaptım hamile kalırmıyım? ilişkiden sonradan idrar gerçekleştirmek gebeliği önlermi,ilişki sonrası tuvalate gitmek gebeliği önlermi,ilişki sonrası hemen kalktım gebe kalımıyım,ilişkiden sonradan idrar yapma ve hamilelik hakkında bilgiler İlişkiden sonradan idrar gerçekleştirmek genel olarak önerilmeyen durumların içinde yer alıyor Bunun nedeni ise kesinlikle hemencecik ayağa kalkmanız ve tuvalette oturmanız dolayısı işle spermlerin dışarıya çıkıyor olması olacaktır Sizler gebe kalmayı daha seri bir şekilde yapmasına olasılık devretmek istiyorsanız o halde ilişkiden daha sonra bir vakit sonradan yatakta yatmalı ve hatta ayaklarınızı havaya kaldırmalısınız 46138 46138 iliskidensonraidrarimiyaptimhamilekalirmiyim5c5009a6ac4fbiliskidensonraidrarimiyaptimhamilekalirmiyim5c5009a6ac4fb 239 425 tjpg46138 İlişkiden sonra idrarımı yaptım hamile kalırmıyım? tjpg46138 İlişkiden sonra idrarımı yaptım hamile kalırmıyım? Daha sonrasında ise bir zaman dinlenebilir ve kalkıp idrarınızı yapabilirsiniz İlişkiden hemen daha sonra idrar yapmamak mı gerekir hamilelik istiyorsak türünden sorulara gerçekte en dürüst yanıtı almış olacaksınız Mümkünse ilişkiden önce tuvalete gidebilir ve sonrasında azıcık dinlenebileceğinizi bilmeniz en açık konuşmak gerekirse olacaktır Sitemizde yer alan gebe kalmayı hızlandıran diğer önerileri de okuyabilirsiniz bununla birlikte ilişki öncesi kayganlaştırıcı ya da öbür krem gibi mahsul gruplarını da kullanmaktan kaçınınız İdrarınız içinse en az bir yarım saat beklemeli ve daha ardından tuvalet ihtiyacınızı gidermelisiniz Bu aşamaları yaparak çok daha muhakkak bir şekilde hamile olmaya dışarı giden yoldan yürüyebilirsiniz  

858,475Konular
981,252Mesajlar
29,553Kullanıcılar
yk393939Son üye
Üst Alt