Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

- İlişkilerimin tümü 3 haftayı geçmiyor -

- İlişkilerimin tümü 3 haftayı geçmiyor -
0
142

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadalar, çıktığım her kız bana ilk günler prenses gibi geliyor Onu görmeden yapamıyorum Her gün yanımda olsun istiyorum
Fakat 2 ya da 3 hafta sonunda ben bu kızdan soğuyorum yani hiç bakmak gelmiyor içimden Yaklaşık Olarak ondan dehşet eder bi duruma düşüyorum
Neyden kaynaklanıyor olabilir sizce ?

Similar threads

merhaba dostlar yaşadığım sıkıntıyı sizlerle paylaşmak ve ilgilenecek arkadaşlardan takviye almayı çok istiyorum umarım sıkılmadan okuyup bana tezgâhtar olursunuz ( başlangıçta bazı vurguları yerine getirmek istiyorum ilk olarak bu yıl mezun grubu olarak sınava hazırlanan birisiyim MF...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Merhaba Arkadaşlar Harun D Adlı Bir kişinin kaynaklarından yararlanarak sizin dertlerinize deva ve size yardım etmek istiyorum şimdiden teşekkürler Deneyimsiz Erkeklerdenmisin? Eğer bir kızın seninle ilgilenmesini ve almak istediği bir erkek olarak görmesini istiyorsan, bu basit ama son...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
dev nick arşivi +°+ DünYaDa Hiç KimSeYe GüVenMe CünKi BeYaZ GüLüN BiLe GöLGeSi SiYahTir °+° (h) BeLaLiYim BeLaLi Bu GöNüL SaNa SeVDaLi EgeR SaNa BirSeY oLuRSa YaKaRim Bu DünYaYi (h) (%) SeNi SeVeRim, SeNi SeVeNide SeVeRim, SeNi BeNiM Değin SeVeNiDe KuRsUnA DiZeRim (%) (l) SaNa GüLüM DeSeM...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Deniz Seki ile ropörtaj Gündemden düşmeyen şarkıcı Deniz Seki'yi gazeteci Ayşe Arman ziyaret etti hapisteki günlerinde hapiste olmakdan laf ettiler DENİZ SEKİ’YLE İKİ KAT CAMA ELLERİMİZİ DAYADIK VE AĞLADIK 1548643591 1548643591...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Peygamberimiz Hz MUHAMMED (SAV) Efendim, Müjdecim, Kurtaricim, Peygamberim ! Sana uymayan ölçü hayat olsa teperim N F Kisakürek HZ IBRAHIM VE SONRASI Yaratilis kitabi (Tekvin) bize Ibrahim'in çocugu olmadigini, çocuk sahibi olmaktan ümit kestigini ve Allah'in çadirindaki Ibrahim'e söyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
858,498Konular
982,062Mesajlar
30,045Kullanıcılar
kaosemre09Son üye
Üst Alt