Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İlişkim basit bir sebepten bitti görüşünüzü elde etmek istedim

İlişkim basit bir sebepten bitti görüşünüzü elde etmek istedim
0
135

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Üniversite okuduğum için öbür şehirlerdeyiz1 yıllık bir birlikteliğimiz vardı Sevgilim niyetlenmek istediği söyledi başta cilalı dedim ailesi diğer şehirde kaldığı için yanına gelmesini istiyordu bende aradım müsade aldım kalsın diye çalışmıcaksa kalsın dediler o da çalışmıcam dedi ama o günün yarını çalışmaya gitti ardından bende kızdım egzersiz dedim senden ayrılmak istemiorum lakin çalışmakta istiyorum dedi biz de erkeğiz ya madem niyetlenmek istiyosun, işin orda git çalış ben ailenden bunun için izin almadım dedim bundan böyle ben yokum sen seçimini yaptın dedim hayır seçim yapmadım dedi ağladı sonradan ertesi gün ara beni dedi aradım yeniden konuştuk tekrar bitirdik sonradan düşündüm ola ki paraya ihtiyacı vardır dedim 1 saat sonra aradım bitmiş ayını tamamla çık dedim demin bitirmiştin dedi bak ben yapıcı edinmek istiyorum dedim ast yeniden aradım ya bu da şımardı belkide uzun lafın kısası telefonu herkes kendi yoluna madem öleyse dedim kapattık

Vakit hap olur mu ?

Yahut bi daha geri dönüşü olmaz mı ?

858,497Konular
981,955Mesajlar
29,954Kullanıcılar
umutkya2941Son üye
Üst Alt