Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ilişkim devam ediyor fakat ben önceki gibi değilim..

ilişkim devam ediyor fakat ben önceki gibi değilim..

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
subat ayında önerge ettim ve 3 gün içinde teklifimi kabul etti 1 hafta sonunda bana ısınamadıgını söyledi ve ben vaz gecmedim 1 ay direndim ve sonunda kabul ettiİlk 1 ay birazcık mesafeli davrandı bana sonrası nikah eglencelerine gitmeye başladık orada kısa süreli görüştük beraber oynadık ayda 2 sefer bi yerlere gittikönceleri arkdaslarıyla geliodu benle bulusmayı artık 2 miz beraber oluyoruzBana karsı birazcık alaka eksikligi vardı bu yüzden bi kac kere tartıstık ya da bazı şeyleri bana haber vermiyodu msla yemek yemeden önce dışarı arkdaslarla konusmaya giderken gibi 1 saatlik kısa şeyleri söylemiodu o yüzden de minik tartısmalarımız oldu 3 günümüz iyi ken 1 2 gün küçük tartısmalar oldu 2 3 haftadır artık bende biraz yorulma gibi oldu önceki ilgiyi göstermiyorum o kadar önceden görmeden duramıodum ya da telf la konusurken 2 3 saat konusuodum bu artık 1 saate düştü her türlü konudan olsun övgü olsun msj aracılığıyla her zamn her dk msj atardım sürekli ayrı konular bulur söylerdim Artık önceki gibi olmuyo bi konu acılıo o kadar uzun sürmüyo bende başka bişey bulamıorum birazcık duraksıyorum çoğu kez msj atasım değil ondan cevap gelirse anca veya ara sıra tıkanıyorum 15 20 dk bi aylaklık oluo su anda işten cıktım ve 2 3 gün oluor yani iş yerine gidipte onu göreyim veya aklımda o kadar olmuor

Kız arkdasım pek konusan birisi deel ve agır başlı birisi
Ben cok haraketli ve sıcak kanlıydım bundan böyle bende de bi agırlaşma oldu gibi gelio
2 mizde benzer meslek uygun çalısıodukben işten cıkmadan önce

Ben artık yoruldum mu , sogudum mu , veya dogal olarak onun gibi davranmayamı başladım yada ister istemez azıcık firenlemeyemi başladım
Beni seviyor fakat öyle emin etmior ilerliyen zamnlarda nasıl olurİlk kere 4 5 gün baştan başa birbirimizi görmedik ve bugun bana senin yoklugun farkediliyor dedi ve ona aynı böylece bişey demedi bugun

858,497Konular
981,966Mesajlar
29,964Kullanıcılar
canbasSon üye
Üst Alt