iltasyazilim
FD Üye
Abilerim , Ablalarım & Kardeşlerimßen 17 Yaşında Bir Lise ÖğrencisiyimLise 3 SınıfımOkulun Ilk Günü Lise 1 Sınıftan Bir Kıza VuruldumSonra Bu Kızdan Uzakta Uzağa HoşlandımSınıfından Bir Çocukla Aynı ServisteydikBende Onu Arabulucu Ettim Kızla Konuşmak İstediğimi SöyledimKızı Ayarladı Kızla Konuştum ve Çıkmak İstediğimi Söyledim Kız ''Teşekkür Ederim Lakin Şimdilik Kimseyle Çıkmayı Düşünmüyorum'' DediKız da Haklı Gerçekten Okula Yeni Gelmiş ve Biri Çıkma Teklifi EdiyorHemen Kabul Etmesini BeklemedimSonra Aradan 1 Hafta Fln GeçtiAralıksız Kızı İzledim ve Kızdan Hiç Vaz GeçmedimSeviyordum ÇünküInkar Edilince Epeyi de Üzülmüştüm Ama Aralıksız Gözüm OndaydıBizim Kızın 4'lü Bir Grubu VarBugün Tenefüs Bitmişti Yukarı Çıkıyorduk ve Bu 4'lü 1m Kadar Arkamızdaydı4'ünden Biri Kendi Aralarında Konuşuyor Gibi Yapıp Baştan Öneri Ederse Kabul Eder Gibisinden Bişey DediBenimde Kafama Yerleşti İyiceNeyse Öğle Arası OlduGelince Bizim Aracıya Dostum Seni de Yorduk Ama Kız'a Bizimkini Niye Red EttinO Seni Fazla Seviyor Flan De DedimO da Gidip DemişTenefüs OlduBu Çocuk Sınıfa Geldi ve Senin İşi Hallettim Adamım DediAz İlerledim Baktım Koridorun Sonunda Beni BekliyorGittim Bana 2dk Konuşabilir Miyiz DediBende Tmm DedimKöşeye Geçtik Bana Teklifin Hala Geçerli Mi DediBen de Evet Seni Hala Seviyorum DedimO da O Zmn Kabul Ediyorum DediNeyse Biraz YürüdükBnmde Okulda Ortam İyi OOOOOO Falan Çekiyodu ArkadaşlarKızda Azıcık Utangaç Olduğundan Azıcık Rahatsız OlduBen Kızdan Özür Diledim ve Kızı Arkadaşlarının Yanında Gönderdim
Hemen Durum Burda Başlıyorßen Kızı Çok Seviyorum Lakin Kız Birazcık UtangaççKızı Kaybetmeden Nasıl Yanaşmalıyım KızaOna Nasıl Davranmalıyım SizceOkulda Görüşmeli Miyim Yahut Mesaj Olayına Mı GirmeliyimDeli Gibi Seviyorum Kızı ve Hiç Kaybetmek İstemiyorum :Lüften Bana Takviye Edin )Ben O Kızın Belden Altını Değil Kızı İstiyorumÇünkü Çılgın Gibi SeviyorumLütfen Siz de Tezgâhtar Olun
Hemen Durum Burda Başlıyorßen Kızı Çok Seviyorum Lakin Kız Birazcık UtangaççKızı Kaybetmeden Nasıl Yanaşmalıyım KızaOna Nasıl Davranmalıyım SizceOkulda Görüşmeli Miyim Yahut Mesaj Olayına Mı GirmeliyimDeli Gibi Seviyorum Kızı ve Hiç Kaybetmek İstemiyorum :Lüften Bana Takviye Edin )Ben O Kızın Belden Altını Değil Kızı İstiyorumÇünkü Çılgın Gibi SeviyorumLütfen Siz de Tezgâhtar Olun