Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İlişkimiz sözde zor durumda

İlişkimiz sözde zor durumda

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar sevgilimle cıkmaya başlayalı 5 ay oldu lakin son 2 ay da tartışmalarımız fazlalaştı pozitif gorusemiyoruz telefonla yöneticilik ediyoruz lakin her tatışmadan sonradan aramız düzeliyor ve benim mutlu olmam için onun gonderdiği bir gulucuk bile yetiyor en son dün konusurken konusucak bişey bulamadık ansızın fatihle gizem ayrılmıs dedm(fatih benim arkadasım gizemde onunu yakın arkadası bizim sayemizde cıkmaaya başlamıslardı) neden dedi Fatih dinlediği bir dini sohhbette sevgiliyle ilgili günahlarlardan, konusmalardan etkilenmiş ayrılmıs dedm oda evet içten bizim yaptıgımızda caiz yok dedi sonra ben napalım bizde mi ayrılalım dedm (şakasına boyle bişey soyledim) olabilir derhal bizim yaptıgımız günah fakat ben acilen seni terketsem sen üzülüceksin buda günah fakat benim için farketmez ben bu yaşta daha kimseye çılgın gibi aşık olamam dedi o yuzden kararı sana bırakıyorm dedi (evet üzüleceiğim dogru) bende bu saatten sonra boyle bişey olsa bile artık üzülmem istediğini yap dedm daha sonra bu saatten sonradan derken ne kastettin diye mesj attı bende acilen işim var daha sonra kanuşalım dedm daha msj atmadım ne yapıcağımı bilmiyorum

858,496Konular
981,835Mesajlar
29,883Kullanıcılar
Ss42ssSon üye
Üst Alt