Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ilişkimize biraz ara verelim mi

ilişkimize biraz ara verelim mi
0
48

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
ilişkimize azıcık ara verelim mi ilişkimize bir zaman ara verelim günümüzde çiftler aralarında yeni bir moda başladı: mola modası Eğer ilişki istenildiği gibi gitmiyorsa çoğunlukla kız göre Bir süre ara versek iyi olacak sanırımbiçiminde bir öneri kazanç Fakat daima hoşgörüyle karşılanamaz Bu olaya bir kaç örnek devretmek istedim Malum burası Türkiye Her şey beklenir 1 Bir yerde yemek yemek yemeye gidilir Yemek sırasında kız içten anı bekler ve içten anda (en azından dürüst olduğunu düşündüğü anda) umulan cümleyi söyler Kız: Yasin sanırım ara versek iyi olacak!?! Erkek: Doydun mu? Fazla geldiyse ben tamamlarım merak etme K: Ne? E: Ya ara vermeye gerek değil ben yerim olmazsa paket yaptırırız Kız koşarak uzaklaşır 2 Parkta yürüyüşe çıkılmıştır Ve işte o an; Kız: Ya ara versek iyi olacak sanırım!?! Erkek: Neden tanıdık birini mi gördün? K: Ya ara verelim diyorum E: Tamamlanmış 1 metre yeter mi? Bak ahanda bi adım yanlamasına kaydım Kız bir yerlere oturur ve bir daha kalkamaz, felç gelmiştir 3 Yolda yürünmektedir Uzun bir gezi olmuştur Ve ünlü tümce; K: Ya ara versek iyi olur sanırım!?! E: Sabret azıcık ilerde veririz K: Ne? E: Buradaki tuvalet fiyatı yüksek az ilerde ucuzu var oraya gideriz bak bende bir saattir tutuyorum sabret!!! Kız kendini trafiğin ortasına bırakır 4 Çift buluşur, tüm gün dolaşırlar Kız içten hatıra yakalar (yakaladığını zanneder) veeeee K: Ya ara verelim mi? E: Valla olur K: Bu değin mı? E: Valla kalmak isterdim fakat maç başlıcak maçtan sonra alırım seni hadi görüşürüz canım Kız besbelli kalırSinirleri bozulmuşturSağ gözü seğirmeye başlariliskimizebirazaraverelimmi5c5644ecddfc5gifalt :sinir: :sinir: :sinir:iliskimizebirazaraverelimmi5c5644ecddfc5gifalt :sinir: :sinir: :sinir:iliskimizebirazaraverelimmi5c5644ecddfc5gifalt :sinir: :sinir: :sinir: 5 Tekrar birlikte dolaşılmaktadır ve K: Ya ara vermemiz lazım!?! E: Hönk!?! O ne ya zekat gibi bişey mi? Ben geçen gün dilenciye 10 kuruş vermiştim o olur mu? K: Neeee!?!?! E: Kızma yaw zaten yerden bulmuştum parayı bende dilenciye para kaptırcak göz var mı? Kız erkek arkadaşını kovalar, peşinde kafasına kafasına bozuk para atar:laugh::laugh::laugh::laugh:  

858,499Konular
982,575Mesajlar
30,326Kullanıcılar
verliaqwSon üye
Üst Alt