Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İlİŞkİnİze ara verdİkten sonradan gerİ baŞlayabİlmek nasil bİr duygu

İlİŞkİnİze ara verdİkten sonradan gerİ baŞlayabİlmek nasil bİr duygu
0
166

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkdaslar bİr kiz arkdasiniz var onunla İlİŞkİnİze ara verİyorsnuz daha sonra her yerde gerİ bİrleŞİyorsunuz duygulariniz ona eskisi gibi olurmu ??

ANEKDOT:BAYANLARDANDA YARDIM İSTİYORUMM

Similar threads

Slm arkadaslar, Benim calistigim is uygun bir kiz var kesintisiz bana bakiyor,göz kirpiyor, cok iyi davraniyor ona laf atmami bekliyor gibi duruyo daima,kizla 23 aydan beri muhabbetim var fakat her zaman havadan sudan konusuyoruz,utankac bir tip oldugum icin kizla dogru akıcı bir sohbet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
ben askimi cok seviorum ayrilali yarim sene olmustur lakin hic bir vakit vazgecmedim ondan lakin onuda bogmadim bütün aksine hic aramadim gecen ay onu aradim uzun uzun konustuk, simdi azda olsa yinede iletisim var, konusuyoruz vs kendiside ariyo, arayacm dediginde ario falan simdi arkadaslar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
213
Evet arkadaşlar başlıktada dediğim gibi tanıştığımızdan beri yaklaşık 15 yıldan beri ENİŞTEMİN KIZ KARDEŞİNE AŞIĞIM onla beraber her görüşmemizde ona bakınca aşk duygularım kabarıyor lakin o beni kardeş olarak görüyor ve kendisi 21 yaşında benden 1 yaş büyük ne yapmam lüzumlu yardımcı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
ArkadaŞlar dedİgİm gİbİ yaŞim 18 kiz arkadaŞim hİÇ olmadi tanidigim kiz hİÇ değil Çevremdede erkeler var sokagada Çikmiyorum sadece gereksinim karŞilamak İÇİn Çikiyorum okula gİdİp gelme felan tİpİmde bana tarafından böylece İyİ degİl yolda yÜrÜrken felan güzel kizlara rastliyorum her zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Lise 3te tanıştığım kızla 2 yıl her tarafında küstük ayrıldık barıştık tekrar çıktık barıştık her yerde çıktık sevgili gibiydik birbirimizi kıskanıyorduk ama başkalarıyla çıkıyordukKısacası bi küsüp bi barıştık birbirimize koskocoman yanlışlarımız oldu lakin ara sıra mesajlaşıyoruz ve bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,496Konular
981,681Mesajlar
29,763Kullanıcılar
xxcenaSon üye
Üst Alt