Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlİŞkİnİze ara verdİkten sonradan gerİ baŞlayabİlmek nasil bİr duygu
Slm arkadaslar,
Benim calistigim is uygun bir kiz var kesintisiz bana bakiyor,göz kirpiyor, cok iyi davraniyor ona laf atmami bekliyor gibi duruyo daima,kizla 23 aydan beri muhabbetim var fakat her zaman havadan sudan konusuyoruz,utankac bir tip oldugum icin kizla dogru akıcı bir sohbet...
ben askimi cok seviorum ayrilali yarim sene olmustur lakin hic bir vakit vazgecmedim ondan lakin onuda bogmadim bütün aksine hic aramadim gecen ay onu aradim uzun uzun konustuk, simdi azda olsa yinede iletisim var, konusuyoruz vs kendiside ariyo, arayacm dediginde ario falan
simdi arkadaslar...
Evet arkadaşlar başlıktada dediğim gibi tanıştığımızdan beri yaklaşık 15 yıldan beri ENİŞTEMİN KIZ KARDEŞİNE AŞIĞIM onla beraber her görüşmemizde ona bakınca aşk duygularım kabarıyor lakin o beni kardeş olarak görüyor ve kendisi 21 yaşında benden 1 yaş büyük ne yapmam lüzumlu yardımcı...
ArkadaŞlar dedİgİm gİbİ yaŞim 18 kiz arkadaŞim hİÇ olmadi tanidigim kiz hİÇ değil Çevremdede erkeler var sokagada Çikmiyorum sadece gereksinim karŞilamak İÇİn Çikiyorum okula gİdİp gelme felan tİpİmde bana tarafından böylece İyİ degİl yolda yÜrÜrken felan güzel kizlara rastliyorum her zaman...
Lise 3te tanıştığım kızla 2 yıl her tarafında küstük ayrıldık barıştık tekrar çıktık barıştık her yerde çıktık sevgili gibiydik birbirimizi kıskanıyorduk ama başkalarıyla çıkıyordukKısacası bi küsüp bi barıştık birbirimize koskocoman yanlışlarımız oldu lakin ara sıra mesajlaşıyoruz ve bu...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.