Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Iliskiye girdim adetim gecikti

Iliskiye girdim adetim gecikti
0
83

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Iliskiye girdim adetim gecikti Öncesinde diğer biyere boşaldı vajinayla alâkasız daha sonrasında 15 20 dk daha sonra bitmiş seviştik daha ardından bakire olduğum için artı girmedi boşalmadıda fakat girdi adeti bugün olmam gerekiyordu normalde uyumlu çok gerginlik yaptım o yüzden olabilirmi ya da diğer sebepler 5 gün once oldu  

Similar threads

İlişkiye girdim korkuyorum hamilemiyim ? Biz nişanlımla içeriye boşalmadan bi ilişki yaşadık Ve şuan adet olmam gerekiyordu 34gün oldu ve hala olmadım Lakin normalde adetim 11 gün sürüyor ve arası 32 gün sürüyor Ne hamilelik ne de adet belirtilerim ikiside yok Ama sarımtırak akıntım var çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Sedef Avcı biyografi sedef avci sedef avcı avcı kıvanç kasabalı nikah fotoları sedef avcı biyografi, biyografisi, kimdir, hayatı, özet olarak hayatı, dizileri, resimleri, hakkında veri, sevgilisi, aşkı, evliliği, boyu, kaç boyunda, filmleri, eşi, Ünlü manken ve oyuncu Sedef Avcı hakkında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Türkiye genelinde sorulan cinsel sorulardan en işaret olanları bu bölümde sıralıyoruz Listedeki cinsel sorunları yaşıyorsanız bunları doktorunuzla tartışmanızı öneririz Tipik Cinsel Sorular Listemiz: Cinsel Soru – 1 Erkek arkadaşım erken boşalıyor Kendisi 1 senedir kimseyle cinsel ilişkiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,498Konular
982,057Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt