Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İlişkiye giren kız arkadaşımın şortunu giydim hamilemiyim

İlişkiye giren kız arkadaşımın şortunu giydim hamilemiyim
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
İlişkiye giren kız arkadaşımın şortunu giydim hamilemiyim Merhaba ben 21 yaşında bir genç kızım ve bakireyim bu olaylardan böylece anlamıyorum açıkçası da lütfen eğer sorum saçma gelirse affedin Benim bir arkadaşım vardı kız, onunla kalmam gerekiyordu eve gittiğimde bana bir şort verdi giydim bakımlı yapabilmek için aradan 1 saat geçtikten sonra otururken sevgilimle beraber olduk dedi ben de psikolojik olarak şortu giymekten rahatsız hissettim kendimi ve bir bahaneyle çıkarttım Fakat o günden beri bazı belirtiler gösteriyorum Biliyorum ahali gebe kalmak için ne dek uğraşıyor bir şorttan mı olacak diyeceksiniz lakin sahiden fazla pozitif belirti yaşıyorum, sizce böyle bir şey muhtemel müdür? Kendime olan güvenim kalmadı hiçbir şey gerçekleştirmek istemiyorum ve kendimi çok fena hissediyorum lütfen destek edin(şort temiz miydi bilmiyorum arkadaşım olduğu için de soramıyorum)  

858,496Konular
982,149Mesajlar
30,093Kullanıcılar
Gkhn6060Son üye
Üst Alt