Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İlk Aşkım Son Aşkımsın

İlk Aşkım Son Aşkımsın
0
44

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Birincil Aşkım Son Aşkımsın Ilk Aşkım Son Aşkımsın İlki sensin,son aşkım sensin,sen kalacaksın yüreğimde Dünyam döndükçe yaşarım seni,benim birincil son aşkımsın Senin ile varlığımı hissettim,senden sonrası kalbim anlamsız Meltem yeli gibisin,ılık aktın kalbime;aşkı ateşim oldun Umutla çocukluğumu,aşkını yaşamıştım;gerçektir inan BursaAnkara güzergahında bıraktım;yüreğimle orada Bindokuzyüzseksenlerde kaldım;ayrılık günü gibi canlı Meltem yeli gibisin,ılık aktın kalbime;aşkı ateşim oldun Hayatımı yaşamadan tutundum;çünkü senden yoksun Acilen, Orta Doğu ve balkanların en güzelidir,bu aşkım Avrupa İstanbul sosyetelerin diyarında,meltemim eser Meltem yeli gibisin,ılık aktın kalbime;aşkı ateşim oldun Iş sahibi oldum, çok çalıştım, lakin çalışmakla yetindim Hatırlamamak istemedim,unutamadan acı çekmektir aşkım Sen mutlu olasın,peşimdeki hepsi aşıkları ektim maziye Meltem yeli gibisin,ılık aktın kalbime;aşkı ateşim oldun Ne vakit aşkı bulmaya çalışsam,hep senle kıyasladım Keza istedim evlenmeyi,hemi kendimde nefreti buldum Birincil aşkımı seninle yaşadım;ayrıldığım o yerdesin aşkım Meltem yeli gibisin,ılık aktın kalbime;aşkı ateşim oldun Yeşil doğa harikası gözlerin,gözlerime halen bakmakta Ne vakit gelirsen gel,yaşam sonuna dek bekarım ben Seni seviyorum,seni sensiz yaşamak fazla acı,aşkın aşk Meltem yeli gibisin,ılık aktın kalbime;aşkı ateşim oldun Garip işler girdi araya;parasız ve pulsuza afacan yar Toros dağlarından ötesi beyaz kar,ateşte kor gibi yar Meltem yelimsin,canımsın;varlıkta nedenimsin sonsuza Meltem yeli gibisin,ılık aktın kalbime; aşkı ateşim oldun Seni senden seslenmek mümkün olmadı;taramak şehirleri Meltem mutlu,gelecekten ümit verici;bensiz gez şehirleri Çok aşık tanıdım;yeşilli gözlerinin bakışı,birincil son aşkım Meltem yeli gibisin,ılık aktın kalbime;aşkı ateşim oldun Sana mükemmel güzellikleri uygu;ebedisin sen aşkım Seni her anımda düşündüm;senin ile üşüdüm,sen aşkım Elveda,mutluluklar sana;aşkımdan acılarım kalsın bana Meltem yeli gibisin,ılık aktın kalbime;aşkı ateşim oldun Yaşım elliye dayandı,dilim tekrar tekrar senin aşkını sayıkladı Güzeli çoktur;lakin nafile senin yerini tutmaz,tutamaz Seni kalbime yazdım, kalbime seni sensizlikten kazdım Meltem yeli gibisin,ılık aktın kalbime;aşkı ateşim oldun  

858,496Konular
982,386Mesajlar
30,223Kullanıcılar
metocdametocSon üye
Üst Alt