Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ilk aşkımı hala unutamadım.

Ilk aşkımı hala unutamadım.
0
115

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar ben 20 yaşında bir üniversite öğrencisiyim özet olarak hikayemden bahsediyim

daha birincil okula başladığımda aynı sınıfta okuyorduk kumral ,mavi gözlü fazla tatlı bir kız vardı daha aşkın ne olduğunu bilmeden, kızlara daha ilgi duymaya başlamadan sevdim onu sınıftaki öteki erkeklerinde ona ilgisi vardı 6 yıl birlikte okuduk ama ortaokuldayken babamın tayini nedeniyle diğer şehire taşınmak zorunda kaldık her zaman onu düşünüyordum bir lahza bile aklımdan çıkmıyordu o aralar facebook yeni çıkmıştı kesintisiz resimlerine bakıyordum ara sıra muhabbet ediyorduk ast ben ona hiç açılamadım platonik olarak kaldı neyse babam emekli oldu geri samsun'a geri döndük benzer liseyi kazandık doğrusu belliydi ikimizin de fen lisesini kazanacağı farklı sınıflara düşmüştük onu gördüğüm o lahza hala aklımda fantastik güzelleşmiş okulda ama tüm erkekler peşindeydi pek muhabetimiz yoktu ve konuşmaya cesaretim olmamıştı çünkü ben fazla yakışıklı olmayan gürültüsüz inek bir öğrenciydim lise 2'nin sonlarında en yakın arkadaşımın gazıyla cesaretim topladım ve açıldım ne dek uzun süredir onu sevdiğimi anlattım lakin kırmadan beni reddetti bütün dünyam başıma yıkıldı kendime gelmem 34 ay aldı bütün yaz tatilim zehir olmuştu onu uzakta uzaktan izledim daima aynı okula olup onu her gün görmek bile bana yetiyordu üniversite sınaında birincil sene ikimizde istediğimiz puanı yapamadığımız için 1 yıl daha şansımızı denedikbu sene ikimizde istanbul'da ayrı üniveristeleri kazandık herşey her yerde onu 2 ay önce vapurda görmemle tekrar başladı fakat yanında bile gidemedim şuan bir sevgilim var ama aklımda ve kalbimde hala o

takriben 1213 sendir onu seviyorum ve unutamıyorum belkide unutmak istemiyorum bu ömrümün ardına kadar böyle mi olacak arkadaşlar? ileride evlensem bile her zaman onu mu düşeneceğim? hoşlandığım ve çıktığım kızlar oldu lakin her zaman o aklımda hayattan bıktım bu karşılıksız aşk yüzünden ne hayattan şımartma alabiliyorum ne de mutlu olabiliriyorum bir sürü psikolojik sorunum oldu kısa bir vakit anti depresan kullandım avantaj etmedi liseden beri az kalsın her gün intihar etmeyi düşünüyorum lakin cesaret edemedim bir türlü alkol ve sigara bağımlısı oldum uyku düzenim yok derslere gitmiyorum sabahlara kadar bilgisayar başındayım çok yoruldum arkadaşlar fazla

858,498Konular
982,052Mesajlar
30,039Kullanıcılar
postaldudeSon üye
Üst Alt