Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

'İlk defa dönmedin...' Şarkıcı İzel sosyal medya hesabından paylaştı

'İlk defa dönmedin...' Şarkıcı İzel sosyal medya hesabından paylaştı
0
123

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
sarkici_izelin_aci_gunu_haberi_instagramdan_paylasti_1561785921_5083.jpg

Ünlü müzikçi İzel, Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu. Vefat eden arkadaşı için bir paylaşımda bulunan İzel, laflarıyla okuyanları duygulandırdı.

Ünlü müzikçi İzel, müzik piyasasındaki sessizliğini koruyor. Çevre medya üzerinden paylaşımlarda bulunan İzel, vefat eden hekimi için bir paylaşımda bulundu. Yazdıklarıyla takipçilerini duygulandıran İzel, üzüntüsünü en içten sözlerle lisana getirdi. Ünlü müzikçinin paylaşımı, epeyce ilgi gördü.

İşte İzel'in o paylaşımı;

ErykS_1561786352_6979.jpg

İzel, iletisinde şu sözlere taraf verdi, "Dün seni aradım. 'Aradığınız numaraya ulaşılamıyor' dendi. Neyse 'görünce bana kesinlikle döner' dedim fakat birinci sefer dönmedin. Meğer sen dönülmeyen bir tarafa gitmişsin. İnşallah orası cennetin en şık köşesidir. Ben hiç senin kadar hayatı seven , mesut, şer sözünü bilmeyen birini daha tanımadım. 20 yıldır benim canım kardeşim ve doktorumdun. Bu hayatta ki tek emelin şifa vermekti. Mesleğine ve tüm canlılara aşkla bağlıydın."

pnJ7y_1561786418_3281.jpg

"Allah evvel anneciğine, iyileştirdiğin kişilere seni çok seven bir güruh dostuna , sabır kuvvet versin. Canım Kaan'ım mekanın cennet ruhun Şad olsun. Hayatı anlamakta ve hayata senin kadar bağlı kıymetlilerin çok erken gitmesini kabullenmekte çok zorlanıyorum. Allah rahmet eylesin kardeşim."

858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt