iltasyazilim
FD Üye
İlk Deneme Turşum Tarifi İçin Malzemeler
*Yarım kapuska
*2 kilo kadar fasülye
*1*kase sarımsak
*34 adet havuç
*2 bardak sirke
*7 bardak su
*4 yemek kaşığı tuz
İlk Deneme Turşum Tarifi Yapılışı Kapuska iri parçalara ayrılır Üzerine sıcak su dökülerek diriliği alınır Fasülyeler temizlendikten sonra haşlanır Yaklaşık 5 dakika yumuşayana kadar haşlanır Fasülye ve kapuskanın soğuması beklenir Daha sonra kavanozun en altına fasülyesarımsakkapuskahavuçsarımsakfasülyesarımsak şeklinde dizilir En üstüne sarımsak koyulur Başka bir kapta tuz, sirke ve su tuz eriyene kadar karıştırılır Ve kavanoza doldurulur Kavanozun ağzına kadar sirkeli karışımı dolduruyoruz Kapağını kapatıp güneş almayan biryerde yaklaşık 2 hafta bekletilir Afiyet olsun
*Yarım kapuska
*2 kilo kadar fasülye
*1*kase sarımsak
*34 adet havuç
*2 bardak sirke
*7 bardak su
*4 yemek kaşığı tuz
İlk Deneme Turşum Tarifi Yapılışı Kapuska iri parçalara ayrılır Üzerine sıcak su dökülerek diriliği alınır Fasülyeler temizlendikten sonra haşlanır Yaklaşık 5 dakika yumuşayana kadar haşlanır Fasülye ve kapuskanın soğuması beklenir Daha sonra kavanozun en altına fasülyesarımsakkapuskahavuçsarımsakfasülyesarımsak şeklinde dizilir En üstüne sarımsak koyulur Başka bir kapta tuz, sirke ve su tuz eriyene kadar karıştırılır Ve kavanoza doldurulur Kavanozun ağzına kadar sirkeli karışımı dolduruyoruz Kapağını kapatıp güneş almayan biryerde yaklaşık 2 hafta bekletilir Afiyet olsun