iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar iyi günler Ben dokuzuncu sınıfa gidiyorum kız on Yaklaşık bir ay önce bir site aracılığıyla anonim olarak konuşmuştum İsmimi söylemediğimden yeteri dek ilgisini çekmiştim Ama bir terslik oldu ve bir ay okula gidemedim, yani kızla konuşamadım Çarşamba ve perşembe günü yine anonim olarak yazdım kıza Basmakalıp konuştuk falan, cuma bizim sınıfa geleceğini konuşacağımızı falan söyledi Bugün kapıdan geçti birkaç defa Göz göze geldik lakin tanımadığından rahattım Çıkışta konuşmaya karar verdim Kızın yanında üç kız arkadaşı vardı Yolumuz aynıydı, biz de takip ettik Onlar da anladı, arada bize bakıp arkamıza falan geçiyorlardı En son yolumuz ayrıldı Daha Sonra bana bir cesaret geldi ve çantayı arkadaşıma verip koşarak yaklaştım kıza Aramızdaki diyalog:
Merhaba
+Merhaba
X ben, dün konuşmuştuk hani
+Sen miydin?
Evet, aslında peşine düşüp takip etmiştik seni
+Fark ettim peşine düşüp takip ettiğinizi Okulda konuşsaydık keşke Şimdi gitmem lüzumlu
Peki, görüşürüz
+Görüşürüz
Kız normalde o hesabının linkini paylaşırdı nadiren Bugün paylaşmamış, acaba konuşmak mı istemiyor? Arkadaşlarım dedi fakat ''yol vermiş işte sana'' Haklılar mı? Kız böylece popüler ve güzel değil Ben de yakışıklı sayılmam Sizce ne yapmalıyım?
Merhaba
+Merhaba
X ben, dün konuşmuştuk hani
+Sen miydin?
Evet, aslında peşine düşüp takip etmiştik seni
+Fark ettim peşine düşüp takip ettiğinizi Okulda konuşsaydık keşke Şimdi gitmem lüzumlu
Peki, görüşürüz
+Görüşürüz
Kız normalde o hesabının linkini paylaşırdı nadiren Bugün paylaşmamış, acaba konuşmak mı istemiyor? Arkadaşlarım dedi fakat ''yol vermiş işte sana'' Haklılar mı? Kız böylece popüler ve güzel değil Ben de yakışıklı sayılmam Sizce ne yapmalıyım?