Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ilk kez yüzyüze konuştuk

ilk kez yüzyüze konuştuk

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar iyi günler Ben dokuzuncu sınıfa gidiyorum kız on Yaklaşık bir ay önce bir site aracılığıyla anonim olarak konuşmuştum İsmimi söylemediğimden yeteri dek ilgisini çekmiştim Ama bir terslik oldu ve bir ay okula gidemedim, yani kızla konuşamadım Çarşamba ve perşembe günü yine anonim olarak yazdım kıza Basmakalıp konuştuk falan, cuma bizim sınıfa geleceğini konuşacağımızı falan söyledi Bugün kapıdan geçti birkaç defa Göz göze geldik lakin tanımadığından rahattım Çıkışta konuşmaya karar verdim Kızın yanında üç kız arkadaşı vardı Yolumuz aynıydı, biz de takip ettik Onlar da anladı, arada bize bakıp arkamıza falan geçiyorlardı En son yolumuz ayrıldı Daha Sonra bana bir cesaret geldi ve çantayı arkadaşıma verip koşarak yaklaştım kıza Aramızdaki diyalog:

Merhaba
+Merhaba
X ben, dün konuşmuştuk hani
+Sen miydin?
Evet, aslında peşine düşüp takip etmiştik seni
+Fark ettim peşine düşüp takip ettiğinizi Okulda konuşsaydık keşke Şimdi gitmem lüzumlu
Peki, görüşürüz
+Görüşürüz

Kız normalde o hesabının linkini paylaşırdı nadiren Bugün paylaşmamış, acaba konuşmak mı istemiyor? Arkadaşlarım dedi fakat ''yol vermiş işte sana'' Haklılar mı? Kız böylece popüler ve güzel değil Ben de yakışıklı sayılmam Sizce ne yapmalıyım?

Similar threads

Merhabalar Arkadaşlar En Tekrar Başlatmak İstiyorum Gerçekten Çirkin Biri Değilim Dünya Güzelide Değilim Olağan Bir Kızın İstediği Şartlarda Bir Tipim Var Bunu Yazmamın Nedeni Konu İçerisindedir Bütün Tecribeli Arkadaşlarımdan Yardımlarını Bekliyorum Arkadaşlar Benim Ortaokulda Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Ilk Önce merhaba arkadaşlar bu yazımı doğruca değin okuyanlar ve fikirlerini bnmle paylaşacak olanlara şimdiden teşekkürler adımı tahsis etmek istemiyorum ben daha 15 yaşında bir kızım evet bazılarınız çocuk diyeceksiniz haklısınız daha çocuğum lakin beni anlayacak arkadaşlar çıkacağından eminim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Olay biraz uzun ama sıkılmadan okursanız bir çözüm yolu gösterebilirsiniz umarım; Üniversiteye yeni başlamıştım; Burası başlangıç Takriben 2 ay oldu ve kardeşim olarak gördüğüm arkadaşım bir kızdan hoşlandı Ilk dönemin bitmesine eksik kalmıştı Bende o kızın arkadaşını gördüm En öncelikle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Arkadaşlar aşağıdaki yazanlar bana ait değildir işinize yarıyacağını umdum ve burada sizlerle paylaşıyorum rep verirseniz sevinirim bide bu rep ne işe yarıyo birisi anlatırsa iyi olur kanımca KIZI ETKILEME Bir kızı etkilemek için hepimiz çok değişik çarelere başvurmuş çoğumuz başarılı olmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
ünlülerin ilk aşkları ünlülerin birincil aşkları Bugün 14 Şubat Sevgililer Günü Kimisi yeni aşkıyla başta yaşayacak bu günü Kimisi uzun yıllar birlikte olduğu yaşam arkadaşıyla geçen günlerini hatırlayıp aşkını tazeleyecek Lakin ne olursa olsun, bugün cümbür cemaat birincil aşklarını da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt