iltasyazilim
FD Üye
Hayatımda ilk önce reel aşk duygusunu yaşamaya başlamıştım Onun diğerlerinden öbür olduğunu biliyordum sonradan onunda beni sevdiğini öğrendim ama çekiniyordum, çünkü daha önce hiç kimseye aşkımı duyuru etmemiştim ve bir sevgilim olmamıştı Belki benim de onu sevdiğimi bilse hiç durmaz benimle konuşurdu ama ben onu her gördüğümde az daha kilitleniyordum, konuşamıyordum bile Her gün yüz yüze baktığımız için sanırım o da reddedilmekten korkarak bana beni sevdiğini söylemiyordu Her gün onu görüp, ona sevdiğimi söyleyememek bundan böyle içimi yemeye başlamıştı Bu duygu içimde kaldıkça acı çekiyordum, artık bu arkadaşlarımın da gözüne batmaya başlamıştı daha sonra arkadaşım derdimi anladı ve beni bir abisiyle konuşturacağını, bu işlerden iyi anladığını söyledi Ilk öncelikle tanımadığım birisine derdimi anlatmaktan çekindim lakin sonra bunu yapmam gerektiğini düşünerek derdimi anlattım Benimle baya ilgilendi, ona derdimi anlattıkça cesaretlendim En sonunda benim halimi anlatan hoş bir şiir ve altına bir anekdot yazdı ve bunu ona vermemi söyledi lakin bunu yapacak zeka cesaretim yoktu Lakin yapmam gerektiğini düşünerek mektubu bir eposta olarak yolladım Okudu, lakin cevap vermedi Kim olduğumu sorması gerekiyordu ve bende en bakımlı olduğum yerden yani bilgisayar başından derdimi anlatacaktım ve bunun bir zaman aramızda kalmasını isteyecektim Yanıt vermeyince evdeki hesap çarşıya uymadı ve daha büyük bir yükün altına girdim, yarın onunla ve geçmişten gelen bir sorunumla yüzleşicem fakat ben ya yeniden heyecanlanırsam ve dilim tutulursa diye korkuyorum Yanımızda başkalarının da olması ihtimali korkumu iyice arttırıyor Bir öteki korkumda bir yakınının aydın olması, eğer böylece olmuşsa bana kızıcak ve ben bu durumda da ne yapacağımı bilmiyorum Keza bir diğer korkum da hiçbir tepki vermemesi, böyle bir durumda yüzüne deha bakamam Bunları yaşayacağım aklıma deha gelmezdi, aşka da inanmazdım lakin maalesef böyle bir yükün altına girdim Yarın eğer bu korktuklarım başıma gelirse bunun etkisini uzun vakit üzerimden atamam ve bende büyük yaralar açar, lakin eğer başarırsam da benim için bir dönüm noktası olacak Yardıma ihtiyacım var, yorumlarınız benim için fazla önemli