Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ilk randevulaşma ama garip olcak:(

ilk randevulaşma ama garip olcak:(
0
175

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar ben msnden bi kızla tanıştım bu kızdan fazla hoşlandım o da benden çok hoşlandı 7 aydır konuşuyoruzo bambaşka şehirde okuyo lakin yarın yanıma gelcek 4 günlüğüne bi arkadaşında kalcak

keza çok mutluyum hemde çok heyecanlıyım hemde gelmesini istemiyorumsebebi ise kız beni ya beğenmesse bu soru kafamı kurcalayıp duruyoresimlerimizi gördük camdan konuştuk fakat ona da anlattım beni beğenmessen falan die o da ben seni fazla beğeniyorum falan dedikendime hiç güvenmiyorum napsam

3 arkadaşıyla beraber gelcek ben kendi buluşcağım kızdan çekiniyorum bide o 3 arkadaşı çıkıt4 kişi olcaklar ben napcam yaaabi takviye edin

yarın öğlen 12 gibi bulıuşcaz saatler kaldı fakat içimde öle bi can sıkıntısı war oysa

Similar threads

Kuzenim Sude , Ali die bi çocukla çıkıo Bunlarda bana Alinin kuzeni Keremi ayarlamaya çalışıyolardı ama Keremi hiç görmedim ve tanımıyodum Msn me ekledm biraz konuştk Daha Sonra Sudeyle Alinin buluşmalarına Keremde geldi bende gittim , birincil kere gördük birbirimizi fakat ben beğenmedim onu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
arkadaşlar okuldan bi kızla tanıştım o kız karşıda okuyo bnde prefabrik binada karşıda arkdaşlar ayarladı bu çocuk senden hoşlanıyomuş die sölemişler bi öğlen arası kızın yanına gttik bi 15 dakika konuştuk snradan işte hemn çıkmıyalım birbirimizi tanıyalım dedi bnde olur dedim azıcık kendinden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Arkadaşlar belki birazcık uzun olucak lakin kusura bakmayın eğer okursanız ve açıklama yazarsanız allah sizden razı olsun Ben 13 haziran 2008 tarihinde bi ilişkiye başladım sevgilimle facebooktan tanıştık snra msn falan birbirimizi en ince ayrıntısına kadar bilinen ve 3 ay snra çıkmaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Arkadaşlar Ben Bi Kızı Seviyorum Bu Forumda Konum cok Neyse Mevzuya Geliyim Bitmiş Anlatayım 5 Aydır Huzursuzum Neyse Lise 1 e Gidiyorum Şu Anda Lise1 Mektep Yeni Açıldı Biz Tanıştık Falan Aradan 1 Ay Geçti Kızlarla Konustuk Muhabbet Ettik Bitane Kız var Adı xx Ben Bu Kızı Sevmiyordm Hiç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Arkadaşlar baya bi uzun yazıcam lakin lütfen okuyun ve bir çıkar yol bulun bana görüşlerinizi merak ediyorum Elimden geldiğince kısa tutmaya calısacagım Eğer takviye ederseniz koskocoman bi sevapda buluncaksınız Rica ediyorum beyler lütfen Usanmadan okuyun Yakısıklı falan değilim ama Çenemden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt