Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ilk Sevgili Sendromu yenilirmi? Nasil Yenilir??

Ilk Sevgili Sendromu yenilirmi? Nasil Yenilir??

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Iyi Günler,

arkadaslar cok da uzun olmasada, iyi dışarı giden bir Birlikeligim var Hersey cok hoş gidiyor aslina

Bir De kizin ilk Erkek arkadasiyim Benden daha önce kimsenin elini bile tutmamisVe bu konuda cana yakın olduguna inaniyorum

Ama benim Sorunum su: Benimle birlikte olmaya baslamadan Okudugumuz Üniversitede iki kisi ile daha Tanismis Bunu ben sormadan kendi anlatti bana

Yaptigi Aciklama su tarzda idi: Onlarada kendini Tanitma firsati verdim, fakat onlar kullanamadi Arkadasca, havadan Sudan Konustuk Görsem tekrar Selamlama veririm, Aramizda Zerre değin birsey gelismedi

Yinede ben bunu sorun ediyorum Galiba beni en cok asap eden, Ayni Okulda olmamiz Nedense Burnumun dibinde olmalari beni Gicik ediyor

Sonunda Dün Kiz Arkadasim Bana Hakaret ediyorsun, bunlari Önemsemeklediyerek, Bu Sekilde Görüsmek istemedigini, kabul ediyorsan ara, etmiyorsan Ayrilalim, dedi

Sizce bu sorun zamanla kendiliginden kapanirmi, benim kafam rahatlarmi?

Iyi Günler

858,496Konular
981,670Mesajlar
29,756Kullanıcılar
Üst Alt