Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ilk tanışma olayı??

ilk tanışma olayı??

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar ben bu olayı anlamıyorumbenim arkadaşlar en basitinden parkta gördükleri bi kızla arkadaş oluyolarsonra bi bakıyorum sevgili oluvermişlernasıl yapıyosunuz diyorumkonuşuyoruz diyolar başaka da bişey demiyolarbu nasıl oluyor?ben de bunu yerine getirmek istiyorumdeneyimi olanlar yazsıno sırada içinizden ne geçiriyosunuz?ne konuşuyosunuz?

Similar threads

Merhaba hürmet layık nicealem dostlarım ben 16 yaşında lise 2 öğrencisiyim ve aklımda karma girift sorular var şu anda başlıyorum Dediğim gibi öğrenciyim cümbür cemaat gibi bende her gün okula gidiyorum felan filan her neyse ben okula gittiğimde örneğin kantine gidiyorum o sırada önümde veya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Arkadaşlar son bi kaç gündür fazla sıkılıyorum nedeni ise şu Benim yaklaşık 152 sene önce bi kızarkadaşım olmustu kuzenim yoluyla tanısmıstık daha dogrusu kız beni begenmişti ben zor kullanarak cıktım gibi bişey oldu neyse 2025 gün sürdü daha sonra ben kızdan ayrıldm yani ben bitirmiştim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Merhaba arkadaşlar ilk kez olayı her tarafta anlatayımBen şu an bulunduğum okula 4 ay önce nakil oldum ve 2 aydır kızdan hoşlanıyorumBu kız benim servisimde fakat sınıflarımız öbürKızla bir defa bile konuşamadım içten sürükleyici hatta servisteki hiç bir kızla konuşamadımHoşlandığım kızla Okulda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Merhaba arkadaşlar Ben okuldan çok aşık olduğum bi kızla çıkmaya başladım 1 hafta önce O da bana aynı derecede çok aşıkmış Zaten çıkma teklifi ederken onunda bana bu dek aşık olduğunu anladım Neyse biz böyle çıkmaya başladık Lakin o kız ast başka bir sınıftan olduğu için öyle konuşamıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
arkadaşlar ben 18 yaşındayım lise 2 ögrencisiyim bu yasıma kadar kimseyle cıkmadım sınıftaki kızlar sınıfın en yakısıklısısın faln diyolar işte yani allaha cok sükür tipsizsin diyen olmadı lakin ben bilgisayar bagımlısıyım ya dısarı cıkıpta bi yerleri gezemiyorum eve bağlanmışım dışarda hoş kız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
858,497Konular
982,127Mesajlar
30,082Kullanıcılar
SEDATcan2525Son üye
Üst Alt