Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İlk yanık tedavisi hastanesi Mart'ta

İlk yanık tedavisi hastanesi Mart'ta
0
81

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Ilk yanık tedavisi hastanesi Mart'ta İstanbul İl Özel İdaresi göre Kartal'da yaptırılan Türkiye'nin birincil yanık tedavi hastanesi Mart ayında tamamlanacak İstanbul İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamada, 5,5 milyon YTL maliyetle 7 bin 872 metrekare alanda yapılan Kartal Yanık Tedavi Hastanesinin, bilhassa yanık sorunlarının fazla sık yaşandığı ve sanayi alanı olan Marmara Bölgesi'nde büyük bir eksiği gidereceği bildirildi Açıklamada, 16 ağır yanık bakım odası, 6 yoğun bakım ünitesi ve 2 ameliyathanenin yer aldığı hastanede 3 katlı 68 araçlık otopark ile 4 ambulans için özel bir otoparkın da bulunduğu belirtildi Özgürlük  

Similar threads

Türkiyenin En Büyük Hastanesi hangisi Türkiyenin En Büyük Hastanesi Pendik İstanbul İl Özel İdaresi göre yaptırılan 540 yataklı devlet hastanesi Pendik'te hizmete açılacak Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi ismini alacak hastane 116 milyon TL'ye malolacak Pendik Eğitim ve Araştırma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Turkiyenin En Buyuk Hastanesi hangisi Turkiyenin En Buyuk Hastanesi Pendik imagesturkiyeninenbuyukhastanesi5ad15393a9c2a İstanbul İl Ozel İdaresi tarafından yaptırılan 540 yataklı devlet hastanesi Pendik'te hizmete acılacak Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi ismini alacak hastane 116...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son 24 saatte 3 bin 656 şüpheliye yapılan testten 311'inin pozitif çıktığını belirterek, hasta sayısının 670'e ulaştığını, yaşlı ve direnci zayıf 5 hastanın hayatını kaybettiğini bildirdi.  Bakan Koca, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Son 24 saatte 3 bin 656...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
858,470Konular
981,199Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt