Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ilk yardım Nedir

ilk yardım Nedir
0
255

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
ilk yardım nedir?

İlkyardım kaza geciren, yaralanan ya da hastalanan kimselere doktor gelmeden once yapılan yardımdır Ciddi bir kazada ya da hastalıkta ilkyardım yaşam kurtarabilir İlkyardımda yaralı ya da hastaya buyuk dikkat ve ozen gosterilmesi cok onemlidir İlkyardım eğitimi gormemiş bir kimse, yardım edeceğim derken, yarardan cok zarar verebilir Okullar ve Kızılay gibi orgutler ilkyardım eğitimi verir Ciddi bir kaza gecirmiş insan cok kan kaybedebilir Ağır hastalar baygınlık gecirebilir İlkyardım konusunda deneyimi olmayanların yapacağı ilk iş acele tıbbi yardım sağlamaktır Polisten ve hastanelerin acil servisinden cankurtaran istenebilir Acil servislerde calışan doktor ve hemşireler, gelen yaralı ve hastalar icin yapılması gereken ne varsa vakit kaybetmeden yaparlar

Similar threads

İlkyardım kaza geçiren, yaralanan ya da hastalanan kimselere doktor gelmeden önce yapılan yardımdır Ciddi bir kazada ya da hastalıkta ilkyardım yaşam kurtarabilir İlkyardımda yaralı ya da hastaya büyük dikkat ve özen gösterilmesi çok önemlidir İlkyardım eğitimi görmemiş bir kimse, yardım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
ilk takviye nedir? İlkyardım kaza geçiren, yaralanan veya hastalanan kimselere doktor gelmeden önce yapılan yardımdır Önemli bir kazada veya hastalıkta ilkyardım hayat kurtarabilir İlkyardımda yaralı veya hastaya büyük dikkat ve itina gösterilmesi fazla önemlidir İlkyardım eğitimi görmemiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
İlkyardım Ne Zaman Yapılır? İlkyardım Hangi Durumlarda Yapılabilir Hangi Durumlarda İlkyardım Yapılır İlkyardım hayatın kurtarılması yada durumun kotuye gitmesini onleyebilmek amacı ile olay yerinde, tıbbi arac gerec aranmaksızın, mevcut arac ve gereclerle yapılan ilacsız uygulamalardır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Birincil Yardım İle İlgili Yazı Ilk Takviye ile ilgili komposizyon örneği İlkyardım, hasta ya da yaralı kişiye, daha ciddi bir tıbbi destek uygulanmadan önce yapılan ilk bakımdır İlkyardımın amacı, durumun kötüleşmesini durdurmak için etkin olarak müdahale etmek, hayat desteği sağlamak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
İlk Yardım Teknikleri İlkyardım Teknikleri Yaralanmış ya da aniden hastalanmış kişiye yetkili ekip ve arac gelinceye kadar olay yerinde ve mevcut imkanlarla yapılması gereken hayat kurtarmaya yonelik gecici mudahaledir Tıp personeli olmayan kişilerce de yapılabilir İlk yardım genellikle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,988Kullanıcılar
cnrkl_77Son üye
Üst Alt