Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ilk yardımın önemi

ilk yardımın önemi
0
110

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ilk yardım nedir hemen lüzumlu

Ilk Yardım Kaza, hastalık, yangın, zelzele vb güvenli olmayan ve ani durumlarda hastaya belirli tedavi öncesi, durum uygun uygulanan birincil ve ivedi işlem, sıhhi imdat

Ilk destek, Herhangi bir kaza yada yaşamı tehlikeye düşüren bir durumda, afiyet görevlilerinin tıbbi yardımı sağlanıncaya kadar, hayatın kurtarılması veya durumun daha kötüye gitmesini önlemek amacıyla olay uygun, tıbbi araç gereç aranmaksızın mevcut vasıta ve gereçlerle yapılan ilaçsız uygulamalardır

Ilk Yardımın Öncelikli Amaçları

Yaşamsal fonksiyonların sürdürülmesini sağlamak,
Hasta veya yaralının durumunun kötüleşmesini alıkoymak,
İyileştirmeyi kolaylaştırmak *

Similar threads

ilk yardımın önemi nedir özet olarak açıklayalım Kaza, hastalık, yangın, yer sarsıntısı vb güvenli olmayan ve ani durumlarda hastaya kesin çare öncesi, durum uygun uygulanan birincil ve çabuk işlem, sıhhi imdat İşte Türk Dil Kurumu birincil yardım kelimesini böyle tanımlıyor Yaşam kurtarmaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Birincil takviye hakkında data birincil yardımla ilgili yazı ilk yardım hakkında kısa data Herhangi bir kaza yada yaşamı tehlikeye düşüren bir durumda, sağlık görevlilerinin tıbbi yardımı sağlanıncaya kadar, hayatın kurtarılması veya durumun daha kötüye gitmesini durdurmak amacıyla durum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
ben 5 sınıf öğrencisiyim ve performans ödevimin yanıdını arıyorum İlkyardımın Önemi Kaza, rahatsızlık, yangın, deprem vb güvenli olmayan ve ani durumlarda hastaya belirlenmiş çare öncesi, olay yerinde uygulanan birincil ve ivedi operasyon, sıhhi imdat İşte Türk Dil Kurumu ilk destek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
İlk yardım, herhangi bir kaza ya da yaşamı tehlikeye düşüren bir durumda, sağlık görevlilerinin tıbbi yardımı sağlanıncaya kadar, hayatın kurtarılması ya da durumun daha kötüye gitmesini önlemek amacıyla olay yerinde, tıbbi araç gereç aranmaksızın mevcut araç ve gereçlerle yapılan ilaçsız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
kaza derhal ilkyardım kim göre nasıl yapılır Cevap: ilkyardım kim tarafından yapılmalıdır Birincil yardım, Herhangi bir kaza veya yaşamı tehlikeye düşüren bir durumda, sıhhat görevlilerinin tıbbi yardımı sağlanıncaya dek, hayatın kurtarılması ya da durumun daha kötüye gitmesini önlemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt