Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İlkay Gündoğan'ın eşi Sara Arfaoui'den örnek sözler! Kayınvalidesine teşekkür etti

Hoş geldin! asir1972 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
İlkay Gündoğan'ın eşi Sara Arfaoui'den örnek sözler! Kayınvalidesine teşekkür etti
0
102

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
ilkay_gundoganin_esi_sara_arfaouiden_ornek_sozler_kayinvalidesine_tesekkur_etti_1654168718_0575.jpg

İlkay Gündoğan'ın eşi Sara Arfaoui, İtalya'daki bir dergiye verdiği röportajda eşi ve kayınvalidesini öve öve bitiremedi. Eşinin annesine seslenen Arfaoui "Annesine böyle birini yetiştirdiği için ne kadar teşekkür etsem az" dedi.

Manchester City'deki başarısıyla takdir toplayan futbolcu İlkay Gündoğan'ın Tunus asıllı eşi Sara Arfaoui, geçtiğimiz günlerde İtalya'da bir dergiye röportaj verdi. Eşini yere göğe sığdıramayan 27 yaşındaki ünlü model, açıklamalarıyla takdir topladı.

sguWg_1654167918_9004.jpeg
İlkay Gündoğan ve eşi Sara Arfaoui

"Tüm dünya genelinde kadınların sorunu, kendilerine kötü davranan erkeklere aşık olmaları" diyen Arfaoui, "Ama, ben beni her zaman el üstünde tutan ve parasıyla bana hükmedebileceğini asla düşünmeyen bir adamla evlendim" şeklinde konuştu. 

cLh3O_1654167959_9005.jpg
İlkay Gündoğanın eşi Sara Arfaouiden takdir toplayan açıklamalar

Evdeki yemeklerin çoğunu da özel bir şeften aşçılık dersleri alan İlkay'ın yaptığını söyleyen Arfaoui, kayınvalidesini de unutmayıp "Böyle bir erkek yetiştirdiği için İlkay'ın annesine ne kadar teşekkür etsem az. İlkay, benim sonsuz aşkım" ifadelerini kullandı.

Mhzm0_1654167984_9646.jpg
Sara Arfaoui

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Genç şarkıcı Arda Han'ın 24 milyon liralık arabasına scooter çarptı