Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ilkbahar şiirleri

ilkbahar şiirleri
0
179

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
ilkbahar ile ilgili şiirler

İLK BAHARIM BENİM

Bir senede dort mevsim var
birbirini kovalar
ilkbahar,yaz,sonbahar,kış
cicekli karlı bir akış
ilkbaharda canlanır yer
kırlar hep yeşiller giyer
doner geline her ağac
suslu bir elektir yamac
dere akar cağıl cağıl
kuzularla dolar ağıl
şimdi bakarsın gok nurlu
şimdi bakarsın yağmuru
guneş bir doğar bir kacar
hava bir kapar bir acar

Bahar gelince

Mis gibi cicekler
Mis gibi kokular
Olur her yer bayram
Bahar gelince

Ne guzel cicekler
Cıvıldaşıyor kuşlar
Ne guzeldir bu gunler
Bahar gelince

Cicekler dalında guzeldir
Benimse gonlumde guzeldir
Ne guzeldir bu dunya
Bahar gelince

İLKBAHAR GELİYOR

İLKBAHAR GELİYOR,
CİCEKLER ACIYOR,
AĞACLAR BURUNUYOR
YEŞİL GELİNLİKLERİNE

İLKBAHAR GELİYOR,
YEŞİLLİKLER ACIYOR,
HER YER BAYRAM EDİYOR,
CIKIYOR YAZLIKLAR,
KALKIYOR KIŞLIKLAR

İLKBAHAR GELİYOR,
HAYDİ,
COCUKLAR DENİZE,
ANNE BABALAR TATİLE

Similar threads

İlkbahar Şiirleri İLKBAHAR Bahar geliyor arkadaşlar Me'liyor kuzular,ucuyor kuşlar Acıyor kırlarda laleler papatyalar İlkbahar geliyor ilkbahar İnce kıyafetler giyiyorum Bir an once gelse diyorum Ben baharı cok seviyorum Bahar geliyor arkadaşlar Bahar temizliği yapılacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
En Guzel Yeni İlkbahar Şiirleri Sen Ve İlkbahar ilkbahar kokuları doldu odama seninle birlikte uşumuyorum artık kışlarda kalmadı ihtiyacım gereksiz giysilere ilkbahar kokuları doldu odama seninle birlikte bi an olsun kapatsam gozlerimi o an icime acı bir burukluk saplanır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Yeni İlkbahar Şiirleri İLK BAHARIM BENİM Bir senede dort mevsim var birbirini kovalar ilkbahar,yaz,sonbahar,kış cicekli karlı bir akış ilkbaharda canlanır yer kırlar hep yeşiller giyer doner geline her ağac suslu bir elektir yamac dere akar cağıl cağıl kuzularla dolar ağıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
İlkbahar hakkında kısa şiir İlkbahar Bir senede dort mevsim var Birbirini kovalar İlkbahar, yaz, sonbahar, kış Cicekli, karlı bir akış İlkbaharda canlanır yer Kırlar hep yeşiller giyer Doner geline her ağac Suslu bir etektir yamac Dere akar cağıl cağıl Kuzularla dolar ağıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
200
Kısa ilkbahar şiirleri İlkbahar Konulu Şiirler BAHAR Gok masmavi, yer yemyeşil Sular berrak ışıl ışıl Kuşlar şakrak cıvıl cıvıl Geldi bahar, şirin bahar Baharın havası temiz Semada cınlasın sesimiz Haydi hep beraber soyleyiniz Geldi bahar, şirin bahar Mustafa Uzelli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
351
858,463Konular
981,123Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt