Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ilkbaharı cicim çok sevdiğim için sözleri

ilkbaharı cicim çok sevdiğim için sözleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Mevsimlerle İlgili Çocuk Şarkısı

Elbiselerim Çocuk Şarkısı Sözleri

Her Zaman sarıdır elbiselerim,
Ben bu rengi pek çok severim
Sonbaharı cicim fazla sevdiğim için,
Her Zaman sarıdır elbiselerim
Ben bu rengi o kadar fazla severim,
Her Zaman yeşildir elbiselerim
Ben bu rengi pek çok severim,
İlkbaharı cicim fazla sevdiğim için,
Defalarca yeşildir elbiselerim,
Ben bu rengi böylece çok severim
Hep beyazdır elbiselerim,
Ben bu rengi pek çok severim
Kış mevsimini cicim çok sevdiğim için,
Her Zaman beyazdır elbiselerim
Ben bu rengi böylece fazla severim,
Her Zaman mavidir elbiselerim
Ben bu rengi böylece çok severim,
Yaz mevsimini cicim fazla sevdiğim için,
Her Zaman mavidir elbiselerim,
Ben bu rengi pek çok severim *

Similar threads

Renklerle ilgili şarkı sözleri Hep sarıdır elbiselerim, Ben bu rengi pek çok severim Sonbaharı cicim çok sevdiğim için, Hep sarıdır elbiselerim Ben bu rengi pek çok severim, Defalarca yeşildir elbiselerim Ben bu rengi o kadar fazla severim, İlkbaharı cicim fazla sevdiğim için, Daima...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Yeni Doğan Bebekler için Şarkı Sözleri Sevgili Anneler yeni doğan bebekleriniz için fazla hoş şarkılar var bu şarkılardan bazılarının sözlerini siz kıymetli anneler için sayfamızda paylaşıyoruzBebeklerinize bu şarkı sözleri ile onlara güzel şarkılar ninniler söyliyerek onların rahatlamasını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Mevsimlerle İlgili Cocuk Şarkısı Elbiselerim Cocuk Şarkısı Sozleri Hep sarıdır elbiselerim, Ben bu rengi pek cok severim Sonbaharı cicim cok sevdiğim icin, Hep sarıdır elbiselerim Ben bu rengi pek cok severim, Hep yeşildir elbiselerim Ben bu rengi pek cok severim, İlkbaharı cicim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Mevsimlerle İlgili Çocuk Şarkısı Mevsimlerle İlgili Çocuk Şarkısı Elbiselerim Çocuk Şarkısı Sözleri Bir misafirimiz ilkbaharı cicim çok sevdiğim için sözleri neydi?diye sormuş bizde çocuk şarkısı olan bu şarkının sözlerini paylaşıyor ve defalarca birlikte bu şarkıyı mırıldanalım mi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Yeni Doğan Bebekler icin Şarkı Sozleri Sevgili Anneler yeni doğan bebekleriniz icin cok guzel şarkılar var bu şarkılardan bazılarının sozlerini siz değerli anneler icin sayfamızda paylaşıyoruzBebeklerinize bu şarkı sozleri ile onlara guzel şarkılar ninniler soyliyerek onların rahatlamasını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
858,496Konular
981,800Mesajlar
29,868Kullanıcılar
bethesdaSon üye
Üst Alt